Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre revenirea lui Tudor Băluţă în Liga 1: ”Au fost discuţii” | EXCLUSIV

Ultimele detalii despre revenirea lui Tudor Băluţă în Liga 1: ”Au fost discuţii” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Tudor Băluţă este pe picior de plecare de la Brighton şi este dorit de Universitatea Craiova.

Tudor Băluţă a fost parte din selecţionata U21 a României care, la Campionatul European din 2019, a reuşit să ajungă în semifinalele competiţiei.

Mijlocaşul crescut de Viitorul s-a remarcat la turneul final din Italia, fiind cumpărat de Brighton la scurt timp după finalul Europeanului, în schimbul sumei de aproximativ două milioane de euro.

Însă, mutarea în Anglia nu a mers conform planului pentru Băluţă, după ce acesta nu a putut să se impună la Brighton şi a fost trimis într-o serie de împrumuturi.

Închizătorul a fost trimis la ADO Den Haag şi la Dinamo Kiev, dar nu a prins minute la niciuna dintre echipe, revenind la Brighton.

În această vară, Tudor Băluţă nu a mai putut să prindă încă un împrumut pentru că a fost accidentat, astfel că acum are şanse să joace doar pentru echipa U23 a ”pescăruşilor”.

Ultimele detalii despre revenirea lui Tudor Băluţă în Liga 1

Mijlocaşul român a fost informat de conducere că fie trebuie să îşi găsească o echipă în perioada de mercato din iarnă, care de abia s-a încheiat, fie va fi nevoit să plece de la club în vară, liber de contract.

Băluţă a avut ocazia de a pleca în ianuarie. Universitatea Craiova s-a interesat de serviciile sale, însă fotbalistul a refuzat transferul.

MM Stoica a dezvăluit că Băluţă nu vrea să revină în ţară, astfel că nici în vară nu este prea probabil să îl revedem în Liga 1.

Băluţă a disparut total, deci Băluţă de la meciurile naţionalei de tineret, când era Rădoi, la Campionatul European, la turneul final, a dispărut.

A plecat la Brighton, acolo nu a jucat deloc, şi a fost împrumutat în Olanda, a jucat foarte, foarte puţin, la nea Mircea a jucat un meci.

În continuare este un jucător foarte tânăr şi stiu că a vrut... au fost discuţii ca el să vină în România, dar el nu a vrut”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tudor băluţă 

viewscnt
Articole similare