Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fotbalist de la CFR Cluj, felicitat de Pep Guardiola: ”Este foarte fericit că am ajuns aici”

Un fost fotbalist de la CFR Cluj, felicitat de Pep Guardiola: ”Este foarte fericit că am ajuns aici”

Campionate

Comentarii

Un fost fotbalist al lui CFR Cluj a primit felicitări din partea lui Pep Guardiola.

Roberto De Zerbi, fost fotbalist la CFR Cluj, a semnat unul dintre cele mai importante contracte din cariera de antrenor.

La doar 43 de ani, De Zerbi a ajuns în Premier League, la Brighton, echipă care se află în prezent pe locul 4 în campionat.

Ce i-a spus Pep Guardiola lui Roberto De Zerbi după ce a fost numit antrenor la Brighton

Brighton a avut un început foarte bun de sezon şi ocupă în prezent locul 4 în Premier League, cu 13 puncte în 6 etape şi cu un meci în minus faţă de primele trei clasate.

Forma bună a lui Brighton a lăsat-o însă fără antrenor. Graham Potter, antrenorul cu care a început sezonul, a primit ofertă de la Chelsea şi a acceptat-o.

În locul lui Graham Potter a fost adus Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, care, până acum, a lăsat o impresie foarte bună mai ales la Sassuolo, unde a stat trei ani,

În ultimul an a fost antrenor la Şahtior Doneţk, de unde a fost însă nevoit să plece după ce Rusia a atacat Ucraina.

Acum, pentru De Zerbi s-a ivit o şansă uriaşă. Antrenorul în vârstă de 43 de ani susţine că inclusiv Pep Guardiola l-a sunat pentru a-l felicita şi pentru a-l asigura de susţinerea sa:

”Am vorbit cu Pep duminică dimineaţă, da. Este foarte fericit că am ajuns aici. Mi-a spus lucruri foarte frumoase despre club şi, dacă am nevoie de ceva, el va fi fericit să mă ajute, dar, bineînţeles, nu la meciul pe care-l jucăm contra echipei lui”, a spus De Zerbi, citat de BBC.

Interesant este că Roberto De Zerbi a fost pentru Brighton prima opţiune atunci când Graham Potter a plecat la Chelsea:

”Brighton m-a dorit foarte mult ca antrenor şi stilul lor de joc este foarte similar cu ideea mea despre fotbal”, a mai spus De Zerbi.

În vârstă de 43 de ani, Roberto De Zerbi este cunoscut suporterilor din România mai ales după ce a jucat la CFR Cluj, în perioada februarie 2010 - august 2012.

Ca fotbalist, el şi-a început cariera la AC Milan şi a mai jucat pentru Padova, Monza, Como, Avellino, Citta di Lecco, Foggia, Arezza, Catania, Brescia, Avellino, Napoli, CFR Cluj şi Trento.

În România, el a reuşit să câştige de două ori titlul cu CFR Cluj şi o Cupă a României.

Afla mai multe despre: de zerbi 

viewscnt
Articole similare