Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Petrolul şi FC Argeş şi-a pus capăt zilelor la doar 32 de ani. Tragedie în fotbalul românesc

Un fost jucător de la Petrolul şi FC Argeş şi-a pus capăt zilelor la doar 32 de ani. Tragedie în fotbalul românescgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Roland Dedius Stănescu, fostul jucător de la Petrolul şi FC Argeş, şi-a pus capăt zilelor la doar 32 de ani.

Roland Dedius Stănescu, fost jucător care a evoluat pentru Juventus Bucureşti, FC Argeş, Minerul Motru, Ştefăneşti, Săelele, Baloteşti, Petrolul şi Dacia Unirea Brăila, şi-a pus capăt zilelor la doar 32 de ani.

Fostul atacant şi-a fi luat viaţa sâmbătă după-amiaza, conform Ziare.com, aruncându-se de la ultimul etaj al unui imobil cu patru etaje din Voluntari.

Un fost jucător de la Petrolul şi FC Argeş şi-a pus capăt zilelor la doar 32 de ani

Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuinţe din localitate.

Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă.

De asemenea, la faţa locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaţionat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice.

Cazul urmează să fie preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă”, a transmis IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

Afla mai multe despre: roland dedius stănescu 

viewscnt
Articole similare