Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al FCSB-ului, remarcat de Helmuth Duckadam: ”Psihic stă foarte bine, nu ai ce să comentezi” | EXCLUSIV

Un fotbalist al FCSB-ului, remarcat de Helmuth Duckadam: ”Psihic stă foarte bine, nu ai ce să comentezi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam l-a remarcat pe Ştefan Târnovanu, după ce acesta i-a luat locul lui Andrei Vlad în poarta FCSB-ului.

După câteva sezoane în care a fost considerat într-o oarecare măsură vinovat pentru eşecurile FCSB-ului, Andrei Vlad a fost într-un final scos din poarta formaţiei roş-albastră.

Gafa din meciul cu FC Argeş, din sezonul regular, i-a fost fatală jucătorului cu o apariţie pentru echipa naţională, Târnovanu jucând meci de meci de atunci.

Titularul naţionalei U21 mai primise şanse de a juca la prima echipă doar la finalul lui 2021, când a fost titularizat împotriva lui Sepsi pentru a îndeplini regula U21.

Atunci, tânărul portar a fost de departe omul meciului, fiind crucial în remiza 0-0 scoasă de echipa pregătită de Toni Petrea, care a fost dominată autoritar de covăsneni.

În ciuda acelei prestaţii, Vlad a fost oricum reinstalat în poartă, până la ultima gafă, care în sfârşit i-a dat şansa lui Târnovanu de a arăta ce poate meci de meci.

Un fotbalist al FCSB-ului, remarcat de Helmuth Duckadam

Iar acesta nu a dezmăgit până acum. Deşi a mai avut ezitări, ca orice tânăr jucător, goalkeeper-ul a reuşit câteva parade importante pentru FCSB şi a reuşit să dea un aer de siguranţă apărării, pe care Andrei Vlad nu îl oferise niciodată.

Helmuth Duckadam a recunoscut că se bucură pentru Târnovanu şi l-a remarcat pe acesta pentru psihicul său puternic.

Da, eu mă bucur pentru el, pentru că, lumea uită, dar el după ce a fost transferat de la Iaşi, a fost dat la o parte. Practic nu era nici rezerva lui Vlad într-o perioadă, juca la a doua echipă.

Uite că psihic stă foarte bine, a avut şi puţină şansă, inclusiv la meciul cu CFR, a reuşit să apere cu piciorul acea minge, în minutul 90+3, şi practic nu s-au luat două puncte şi şansa ca FCSB să aspire la campionat.

A apărat foarte bine la Sepsi, este un portar care stă foarte bine psihic, iar din punct de vedere al fizicului nu ai ce să comentezi”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: ştefan târnovanu 

viewscnt
Articole similare