Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Dinamo l-a impresionat pe Basarab Panduru. ”Fazele lui merită toţi banii” | EXCLUSIV

Un fotbalist de la Dinamo l-a impresionat pe Basarab Panduru. ”Fazele lui merită toţi banii” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo a spart într-un final faza gheaţa. ”Câinii” s-au impus împotriva lui FC Botoşani, scor 1-0, şi au obţinut prima victorie de la revenirea în Superligă.

Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6, după intervenţia nefericită a lui Ducan. 

Dennis Politic, remarcatul lui Basarab Panduru

Invitat în cadrul emisiunii ”Minutul 91” de pe Orange Sport, Basarab Panduru a scos în evidenţă jocul excelent făcut de Dennis Politic. Atacantul crescut de Manchester United şi Bolton a fost cel mai bun jucător al ”câinilor” în meciul cu Botoşani, dar a avut prestaţii sclipitoare şi în primele patru meciuri. Politic a marcat în meciul de la Mediaş din etapa trecută contra Universităţii Cluj, terminat la egalitate, scor 1-1.

”(n.r. Este meritată victoria lui Dinamo?) Poate să fie meritată, dar când dai un gol în minutul 90+5, nu ştiu dacă mai este meritat. Cele două faze ale lui Politic (n.r. şutul în bară şi faza golului) au făcut toţi banii. Mi se pare un jucător care vrea să depăşească adversarul, nu caută contactul cum fac majoritatea jucătorilor. La fel m-aş fi aşteptat şi la Cîrjan, să caute să depăşească adversarul. Mie mi se pare că ce face Politic este exact de fotbal”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Burcă exultă după prima victorie a lui Dinamo de la revenirea în Superligă

”A fost un meci dificil, contra unei echipe bune, care joacă fără niciun fel de complex de inferioritate, cu jucători foarte buni de contraatac. Am avut un meci complicat, a trebuit să atacăm, dar să pregătim şi momentele în care pierdeam mingea.

Aveam nevoie de victoria asta, aveam nevoie de încredere. Victoriile sunt cele mai importante, îţi dau încredere că lucrurile sunt OK. Eu cred că am fost echipa care a dominat jocul, a încercat să-şi creeze ocazii. Nu cred că se pune problema echipei care merita să câştige.

A fost un meci pe care l-am controlat. Atmosfera este una foarte bună în vestiar. Suntem încă intr-un moment de tranziţie.

(n.r. despre meciul cu FC Voluntari) Întâlnim una dintre cele mai bune echipe. Voluntari are un nucleu de jucători ce joacă împreună de foarte mulţi ani. Ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, a spus Ovidiu Burcă, după meciul cu FC Botoşani.

 

Afla mai multe despre: basarab pandurudinamo 

viewscnt
Articole similare