Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător al FCSB-ului, făcut praf de Cornel Dinu şi Basarab Panduru: ”O generaţie înnăscută în frig mental” / ”Îl scoteam după 10 minute” | EXCLUSIV

Un jucător al FCSB-ului, făcut praf de Cornel Dinu şi Basarab Panduru: ”O generaţie înnăscută în frig mental” / ”Îl scoteam după 10 minute” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

În urma meciului dintre CFR şi Argeş, Cornel Dinu şi Basarab Panduru l-au făcut praf pe Cristi Dumitru

Cristi Dumitru, împrumutat de FCSB la FC Argeş, a avut parte de un sezon impresionant în ultima stagiune, dar în actualul sezon a dispărut.

Tânărul fotbalist şi-a pierdut locul de titular în formula cu Andrei Prepeliţă, însă mai are şansa să impresioneze oricând este ”aruncat” de pe bancă.

În minutul 61 al meciului cu CFR, Dumitru a fost trimis în teren, dar fotbalistul deţinut de FCSB părea prea afectat de vânt, încercând să îşi tragă mânecile peste mâini.

Şocaţi de gestul şi prestaţia sa, Cornel Dinu l-au făcut praf pe tânărul jucător, ale cărui şanse în fotbalul mare încep să se scurgă.

Un jucător al FCSB-ului, făcut praf de Cornel Dinu şi Basarab Panduru

CFR a jucat ca mereu şi a câştigat ca întotdeauana. Parcă văd complet altfel fotbalul, o fi datorită perioadei, bătrâneţii, nu cred că m-aş bucura vreo secundă dacă aş obţine victoriile cum o face CFR.

Calitatea jocului lasă de dorit. Interesant e că faza de atac a CFR-ului a fost jucată cât de cât mai serios când a intrat Petrila, nu ştiu de ce nu a intrat mai devreme.

Pe timpuri era o anumită tactică, câştigai cu arbitrul sau dintr-o şansă, aşa o face CFR, chiar te bucuri că ai câştigat aşa? În partida asta a avut trei-patru situaţii,

Argeş mi s-a părut normal să fie mulţumită că a intrat în play-off şi s-a remarcat mai mult prin super-greii, care sunt şi peste categoriile de la box, Arias, Said Tănase, şi remarcatul numărul unu, tânărul de mare perspectivă care se rostogoleşte pe teren, Dumitru, era speriat că era frig afară.

E o generaţie înnascută în frig mental”, a declarat Cornel Dinu, la Minutul 91.

Nu înţeleg cum te bagă antrenorul în minutul 61, ai făcut anul trecut un sezon bun, anul ăsta ai dispărut, şi esti preocpuat să nu îţi îngheţe mâinile.

Cred că îl scoteam după 10 minute, l-am văzut, nu mi se pare că e cum trebuie, e păcat, nu e bine aşa, şi cum arată şi ca joc, nu poţi să fii anul trecut mare speranţă şi acum nimic”, a adăugat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: cristi dumitru 

viewscnt
Articole similare