Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un milion de euro pentru FCSB. Becali a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Ce s-a întâmplat în primele ore ale zilei

Un milion de euro pentru FCSB. Becali a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Ce s-a întâmplat în primele ore ale zilei

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă în Superligă, unde are patru meciuri consecutive fără victorie, însă calificarea în grupele Conference League i-a asigurat o nouă lovitură financiară lui Gigi Becali.

FCSB este de nerecunoscut în Superligă şi ocupă un ruşinos loc 14, cu doar opt puncte obţinute în nouă etape disputate. Echipa lui Nicolae Dică n-a mai câştigat de patru etape, iar acum urmează să o întâlnească pe FC Argeş, duminică, pe propriul teren, în direct la Orange Sport.

Pe lângă parcursul dezastruos din campionatul intern, FCSB a reuşit meciuri foarte bune în Europa şi a bifat calificarea în grupele Conference League. Astfel, în urma acestei performanţe, cota fotbaliştilor vicecampioanei României a explodat în această săptămână.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, valoarea lotului FCSB-ului este mai mare acum cu un milion de euro. Cei mai scumpi fotbalişti ai roş-albaştrilor au rămas Darius Olaru (5,5 milioane de euro), Octavian Popescu (4 milioane de euro) şi Florinel Coman (3 milioane de euro), însă alţi jucători s-au bucurat de un adevărat "boom" pe piaţa transferurilor.

Andrei Cordea şi David Miculescu valorează acum cu 300 de mii de euro mai mult faţă de ultima săptămână, iar cei doi sunt cotaţi la 1,5 milioane de euro. Marcator deja a două goluri pentru FCSB, Andrea Compagno este evaluat acum la 900 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, cu 400 de mii de euro în plus comparativ cu luna trecută.

De asemenea, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul lui Nicolae Dică, Ştefan Târnovanu, valorează acum mai mult cu 300 de mii de euro şi a ajuns la o cotă de 1 milion de euro. Dawa, Tamm şi Oaidă au avut şi ei evoluţii apreciate şi s-au bucurat de creşteri pe piaţa transferurilor.

Fără meciuri în picioare în ultimele luni, Haruţ, Omrani, Ovidiu Popescu, Andrei Vlad, Creţu şi Bouhenna au picat în evaluările făcute transfermarkt.com, astfel că lotul lui Gigi Becali valorează acum doar cu un milion de euro mai mult faţă de luna trecută.

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteaua 

viewscnt
Articole similare