Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou ordin dat de Vladimir Putin. Ce a dezvăluit directorul unei televiziuni din Rusia: ”A trasat o sarcină serioasă”

Un nou ordin dat de Vladimir Putin. Ce a dezvăluit directorul unei televiziuni din Rusia: ”A trasat o sarcină serioasă”

Special

Comentarii

Un director de televiziune a dezvăluit directiva pe care Vladimir Putin a dat-o în Rusia.

Rusia a fost exclusă din competiţiile internaţionale importante după ce Vladimir Putin a decis să atace Ucraina. Acest lucru a dus la o izolare a sportivilor de top din Rusia.

Echipa naţională de fotbal n-a fost acceptată nici în preliminariile EURO 2024, iar cluburile din Rusia nu au drept de joc în cupele europene.

Un nou ordin dat de Vladimir Putin: ”70% din populaţia ţării trebuie să facă sport”

Rusia a fost izolată după ce a declanşat războiul din Ucraina. Pe lângă sancţiunile economice, sportul din Rusia a fost şi el lovit din plin.

Rusia a rămas fără câteva competiţii sportive internaţionale pe care ar fi urmat să le organizeze, în timp ce sportivii ruşi sunt interzişi în aproape toate competiţiile importante.

UEFA a interzis inclusiv participarea naţionalei Rusiei la preliminariile EURO 2024. De asemenea, mai multe competiţii internaţionale importante nu mai sunt transmise în Rusia.

Însă Cupa Mondială Qatar 2022 va putea fi urmărită în Rusia. Petr Makarenko, CEO-ul Telesport - una dintre televiziune importante de sport din Rusia - a confirmat acest lucru.

El spune că ruşii trebuie să aibă posibilitatea să urmărească marile competiţii internaţionale, pentru a le păstra pasiunea pentru sport.

Petr Makarenko susţine că decizia este cu atât mai importantă, cu cât Vladimir Putin a dat ordin să se facă toate eforturile pentru ca 70% din ruşi să ajungă să facă sport:

”Cu toţii suntem interesaţi să fie transmis acest Campionat. În primul rând, fanii, bineînţeles, posturile TV şi agenţiile de publicitate [...] Este extrem de important, pentru că este imposibil să ocoleşti evenimentele mondiale.

Preşedintele Putin a trasat o sarcină serioasă, 70% din populaţia ţării să facă sport. Mult mai mulţi oameni au început deja să facă sport. Acest număr de oameni este în creştere. Politica statului în domeniul sportului dă roade.

Scopul este ca 70% din populaţie să facă sport, iar pentru asta trebuie să există un impact mediatic. Trebuie să le arătăm sportul mare”, a spus Petr Makarenko, CEO-ul Telesport Rusia, citat de sports.ru.

Afla mai multe despre: putin 

viewscnt
Articole similare