Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer URIAŞ chiar de Ziua României. Starul lui Hagi semnează cu un club din vestul Europei

Un nou transfer URIAŞ chiar de Ziua României. Starul lui Hagi semnează cu un club din vestul Europei

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa are parte de un sezon cu totul dezamăgitor până acum, însă fotbaliştii lui Gheorghe Hagi continuă să prezinte interes pentru cluburile importante din afara României.

Deşi campioana României n-are rezultatele aşteptate de Gheorghe Hagi, iar jucătorii echipei au evoluat sub potenţialul imens pe care-l au, Farul Constanţa continuă dea lovituri pe piaţa transferurilor.

Pe lângă Adrian Mazilu, care urmează să plece la Brighton, în Premier League, luna viitoare, Farul Constanţa se pregăteşte să se despartă şi de Louis Munteanu. 

Presa din Italia anunţă că fotbalistul împrumutat de Fiorentina la Farul este dorit insistent în Serie B, de Bari, ocupanta locului 10 în clasamentul ligii secunde.

"Munteanu s-a întors la Farul Constanţa, echipa din România alături de care a cucerit titlul în sezonul trecut. Atacantul născut în 2002 a început în forţă, însă acum e fără gol marcat din august. În ultimul meci a fost folosit 90 de minute pe teren contra lui Voluntari, însă nu a avut niciun impact în eşecul dur suferit de echipa sa, 2-4. Între timp, se pare că Bari, echipă din Serie B, este pe urmele sale şi şi-ar dori să îl aducă înapoi în Italia" , au scris jurnaliştii italieni.

  • 1,4 milioane de euro valorează Louis Munteanu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare