Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer URIAŞ la Rapid. TUN de titlu dat de Şucu pentru Adrian Mutu

Un nou transfer URIAŞ la Rapid. TUN de titlu dat de Şucu pentru Adrian Mutu

Rapid

Comentarii

Rapid l-a vândut pe Antonio Sefer în Israel, la Hapoel Beer Sheva, iar acum oficialii giuleştenilor au demarat negocierile pentru a-i aduce lui Adrian Mutu un alt mijlocaş ofensiv de perspectivă.

Antonio Sefer a fost prezentat deja la Hapoel Beer Sheva, iar oficialii Rapidului n-au stat pe gânduri şi au demarat deja negocierile pentru un înlocuitor pe măsură pentru mijlocaşul ofensiv.

Giuleştenii au pregătit o ofertă pentru Alexandru Cîmpanu, fotbalist pe care Adrian Mutu l-a cerut insistent. Cei doi au mai colaborat la naţionala U21 a României, astfel că antrenorul i-a cerut lui Dan Şucu să facă tot posibilul pentru a-l transfera pe fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

Cumpărat de Universitatea Craiova de la FC Botoşani, cu 500 de mii de euro, în toamna anului 2020, Cîmpanu s-a remarcat rapid în echipa oltenilor, iar sezonul recent încheiat a fost unul cu adevărat impresionant.

Mijlocaşul ofensiv a bifat 4 goluri şi 3 pase decisive în cele 35 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova în stagiunea încheiată luna trecută.

  • 700 de mii de euro valorează Alexandru Cîmpanu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian mutuantonio seferrapid 

viewscnt
Articole similare