Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titular de la CFR, "curăţat" de colegi! Petrescu, şedinţă-n vestiar. Fotbalistul, îndepărtat | EXCLUSIV

Un titular de la CFR, "curăţat" de colegi! Petrescu, şedinţă-n vestiar. Fotbalistul, îndepărtat | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Un titular de la CFR Cluj, campioana României, a fost "curăţat" de colegi. Dan Petrescu a făcut o şedinţă în vestiar, iar în cele din urmă a fotbalistul a fost îndepărtat din Gruia.

CFR Cluj a câştigat un nou titlu în Liga 1, al cincilea la rând, iar unul dintre jucătorii care au contribuit la această realizare a fost îndepărtat de la echipă, după ce a fost "curăţat" de colegii din vestiar. Dan Petrescu a organizat o şedinţă la echipă.

Un titular de la CFR, "curăţat" de colegi! Petrescu, şedinţă-n vestiar. Fotbalistul, îndepărtat | EXCLUSIV

În sezonul recent încheiat, CFR Cluj s-a bazat pe mai mulţi portari, Alrauskis, Bălgrădean, Otto Hindrich sau Letica. Unul dintre ei, care a şi plecat de la echipă, a fost "curăţat" de colegi. Este vorba despre Otto Hindrich, un goalkeeper tânăr care a apărat o bun parte din sezon.

În exclusivitate la Orange Sport, jurnalistul Ovidiu Ionescu a dezvăluit cum a fost Hindrich "curăţat" de colegi, după ce Dan Petrescu a organizat o şedinţă în vestiar şi şi-a întrebat fundaşii alături de care portar se simt mai în siguranţă.

Şedinţa a avut loc acum aproximativ două luni, iar Otto Hindrich a fost îndepărtat de la echipă între timp, locul său în poartă fiind luat de Letica.

"CFR-ul a vrut să-l dea. A făcut câteva meciuri bune, dar... Nu mai juca. Dan Petrescu, acum vreo două luni, a făcut sondaj între fundaşi. Cu cine vreţi să apăr? Dacă întrebi aşa de un portar care îţi apărase vreo 20 de meciuri şi făcuse meciuri bune, însemană că n-ai încredere în el", a spus Ovidiu Ionescu, la Orange Sport.

Otto Hindrich a apărat în 19 meciuri din Liga 1 în sezonul trecut la CFR Cluj, dintre care în 12 a reuşit să nu primească gol. Tânărul goalkeeper a fost împrumutat de CFR Cluj în Ungaria, la Kişvarda, echipa de pe locul doi din campionatul maghiar.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Otto Hindrich în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: otto hindrichcfr clujliga 1imprumutsedintadan petrescu 

viewscnt
Articole similare