Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai FCSB-ului, propus la echipa naţională: ”E, poate, cel mai bun jucător din România pe acea poziţie”

Unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai FCSB-ului, propus la echipa naţională: ”E, poate, cel mai bun jucător din România pe acea poziţie”
Comentarii

Alex Bourceanu a propus, oarecum surprinzător, unul dintre cei mai criticaţi jucători ai FCSB-ului la echipa naţională.

FCSB traversează unul dintre cele mai bune momente din acest sezon, după ce a reuşit să revină în lupta la titlu, când totul părea deja pierdut.

Toni Petrea pare să fi găsit formula ideală pentru a nu doar obţine rezultate, ci şi pentru a îşi ”demola” adversarele mai slab cotate.

În play-off, FCSB a marcat patru goluri în poarta celor de la Voluntari, Farul şi Argeş şi s-a remarcat prin lejeritatea cu care îşi crează ocazii de a marca.

Una dintre revelaţiile din primul 11 al roş-albaştrilor a fost Ovidiu Popescu. Cândva printre cei mai criticaţi jucători de la FCSB, ”tricolorul” şi-a însuşit postul de fundaş dreapta după accidentarea lui Creţu.

Impresionat de forma unuia dintre cei mai polivalenţi jucători din Liga 1, Alex Bourceanu a afirmat că Ovidiu Popescu merită să revină la echipa naţională, tocmai pentru a evolua apărător lateral.

Unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai FCSB-ului, propus la echipa naţională

Fostul căpitan de la FCSB l-a numit pe ”Lampard” al lui Gigi Becali ”poate cel mai bun” fundaş dreapta din România, iar acesta este de părere că Popescu ar merita să joace înaintea lui Manea sau Raţiu la naţională.

Edjouma e un jucător care joacă mai sus, îi place să se demarce după ce pasează. Oaidă se demarcă foarte mult, iar acea poziţie necesită cumva mai mult echilibru. 

Ovidiu Popescu e într-o formă extraordinară, dar această formă pe care a arătat-o şi acum doi ani e în poziţie de fundaş dreapta.

A jucat foarte bine şi inter dreapta, dar fundaş dreapta e, poate, cel mai bun jucător din România pe acea poziţie.

A jucat cu Germania foarte bine, a mai jucat într-un meci titular foarte bine. Dacă joci foarte bine cu Germania... cred că asta vorbeşte de la sine.

Cu Germania e foarte greu să joci bine”, a spus Alex Bourceanu, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: ovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare