adplus-dvertising
You are here:

Unul dintre jucătorii titularizaţi de Edi Iordănescu împotriva Greciei, făcut praf de Cornel Dinu: ”Nu-mi închipui de ce a jucat” | EXCLUSIV

Unul dintre jucătorii titularizaţi de Edi Iordănescu împotriva Greciei, făcut praf de Cornel Dinu: ”Nu-mi închipui de ce a jucat” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a debutat cu stângul pe banca echipei naţionale, pierzând împotriva Greciei, scor 0-1.

Intrarea echipei naţionale într-o nouă eră nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit fanii români, după ce selecţionata noastră a pierdut primul meci cu Iordănescu jr. pe bancă, scor 0-1, împotriva Greciei.

Unicul gol al partidei a fost marcat în prima jumătate, într-o repriză în care ”tricolorii” au fost dominaţi de adversarii eleni, al căror selecţioner, Gus Poyet, se afla de asemenea la debut.

Repriza a doua a fost una mai încurajatoare din partea elevilor lui Edi Iordănescu, Adrian Rus fiind unul dintre jucătorii care a demonstrat că merită să îmbrace tricoul României.

Cea mai mare ocazie a naţionalei noastre a venit chiar prin apărătorul central, care a zguduit bara cu o lovitură de cap, în urma unei faze fixe.

În urma fluierului final, fanii prezenţi pe stadionul Steaua i-au huiduit pe ”tricolori”, dezamăgiţi că jucătorii români nu s-au putut ridica la nivelul aşteptărilor.

De fapt, unul dintre motivele pentru care fanii au fost atât de nemulţumiţi a fost felul în care noul selecţioner a ales primul 11.

Unul dintre jucătorii titularizaţi de Edi Iordănescu împotriva Greciei, făcut praf de Cornel Dinu

Un amical reprezintă ocazia de a vedea jucători noi, însă mai totţi jucătorii de pe teren erau fie consacraţi la naţională, fie cunoscuţi lui Iordănescu de la nivel de club.

Unul dintre fotbaliştii care a fost cu adevărat absent de pe teren a fost Mihai Bordeianu, care, în final, a prins aproape 75 de minute pe teren.

Depăşit de adversari la mai toate fazele şi în general prea lent pentru a ţine pasul cu ritmul jocului, mijlocaşul CFR-ului a fost făcut praf de Cornel Dinu în urma meciului.

Nu-mi închipui de ce a jucat Bordeianu în această echipă naţională de la început. Pentru că nici măcar nu-mi aduce aminte de un celebru cântec românesc, plin de trăiri naţionale.

Mă refer la <<hai, bordei, bordei>>”, a declarat Cornel Dinu, pentru Orange Sport.

viewscnt
Articole similare