Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmările transferului în Qatar! Au observat o scădere în jocul lui Alibec: "Nu mi se mai pare acel jucător rapid / Te duci într-un mediu care nu e ce trebuie"

Urmările transferului în Qatar! Au observat o scădere în jocul lui Alibec: "Nu mi se mai pare acel jucător rapid / Te duci într-un mediu care nu e ce trebuie"

Echipa națională

Comentarii

Componentul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, şi Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, au analizat prestaţiile lui Denis Alibec din dubla României cu Belarus şi Andorra. Pentru acţiunea din octombrie, atacantul Muaither SC a ieşit pe minus.

Florin Răducioiu şi Andrei Vochin consideră că Denis Alibec s-a dus la vale după transferul în Qatar

Denis Alibec a încheiat fără gol marcat acţiunea din octombrie a naţionalei României, cu cele mai slabe naţionale din grupa de calificare la EURO 2024. După ce l-a văzut la treabă cu Belarus şi Andorra, Andrei Vochin a tras concluzii îngrijorătoare pentru tricolor. 

Denis Alibec s-a transferat în august la Muaither SC, în Qatar, după ce a cucerit tilul cu Farul Constanţa, iar urmările s-au văzut pe terenul de joc, consideră oficialul FRF. 

"Acum şase luni, Alibec era un jucător mult mai bun decât acum. E diferenţa de antrenamente. Pentru mine, Alibec este genul de fotbalist care la acele două, trei mingi de contraatac cu Belarus te ucide. Acum nu a reuşit, dar sper să facă asta în noiembrie. 

Daca Alibec era acel jucator de acum şase luni, nu o rata pe aia niciodată (n.r. când a dat pe lângă minge din patru metri) sau la câteva contraatacuri. Ne aducem aminte de meciul din Andorra, când a băgat-o în poartă făra niciun fel de problemă, chiar şi cu Israel", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport. 

Florin Răducioiu, despre Denis Alibec: "Nu mi se mai pare acel jucător rapid, percutant"

O scădere, după cele 14 goluri şi opt pase decisive din sezonul trecut la Farul, a observat şi Florin Răducioiu. 

"Şi mie mi se pare că nu mai e acelaşi Alibec, cu fotbalul din Qatar. Gică Hagi e de mare valoare, cu pregătirea de talie europeană. Mental nu mi se mai pare Alibec... Ochiometric nu mi se mai pare acel jucător rapid, percutant. A avut două, trei atacuri la Budapesta (n.r. - cu Belarus) şi trebuia să dea gol. Anul trecut a fost jucătorul campionatului. Sper să nu se automulţumească", a declarat fostul atacant al naţionalei, la Orange Sport. 

Andrei Vochin a luat din nou cuvântul: "Alibec mi se părea pregătit şi când era la FCSB, în meciurile cu Sporting, de exemplu. Dar te duci acolo (n.r. - în Qatar), într-un mediu care nu e ce trebuie. Nu văd cum ar putea trage el tot grupul acolo", a mai spus consilierul preşedintelui FRF.

  • 5 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Denis Alibec la Muaither SC, în Qatar. 

 

Afla mai multe despre: denis alibecdenis alibec echipa nationalaflorin raducioiuandrei vochin 

viewscnt
Articole similare