Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA Arad, în campionatul Ungariei? Meszar spune că fanii i-au cerut acest lucru, suporterii s-au revoltat

UTA Arad, în campionatul Ungariei? Meszar spune că fanii i-au cerut acest lucru, suporterii s-au revoltat

UTA

Comentarii

Fanii celor de la UTA Arad se arată revoltaţi de afirmaţiile făcute de Alexandru Meszar, care a spus că a primit zeci de mesaje care i-au cerut să mute echipa în Ungaria.

Meciul cu CFR Cluj, pe care UTA l-a pierdut cu 2-1, a avut un arbitraj revoltător. Arbitrul Lucian Rusandu a avut o serie de gafe uriaşe, în special în favoarea CFR-ului, motiv pentru care cei de la UTA s-au arătat foarte revoltaţi.

În acest context, Alexandru Meszar - patronul echipei - a afirmat că suporterii sunt foarte supăraţi şi i-au cerut să mute echipa în campionatul Ungariei.

Reacţia fanilor din Asociaţia Suporter Club UTA după afirmaţiile lui Alexandru Meszar

Asociaţia Suporter Club UTA, cea care deţine marca, sigla şi culorile clubului, s-a arătat însă revoltată de afirmaţiile făcute de Alexandru Meszar, care a spus că fanii i-au cerut să mute echipa în Ungaria.

”Fanii din Asociaţia Suporter Club UTA susţin că n-a existat niciun fel de intenţie din partea fanilor, în această direcţie şi-l acuză pe Alexandru Meszar că doar încearcă să distragă atenţia de la managementul defectuos:

Asociaţia Suporter Club UTA (SCU) respinge vehement afirmaţiile deplasate ale domnului Alexandru Meszar, potrivit cărora fanii îi cer acestuia să dezafilieze echipa de la Federaţia Română de Fotbal şi să o mute în campionatul maghiar.

Astfel, constatăm că ne aflăm în faţa unui nou derapaj al celui care conduce UTA, fără a avea vreo funcţie oficială în cadrul clubului.

Da, suntem de acord cu ideea că UTA a fost dezavantajată destul de clar la anumite partide, chiar destul de grav la partida de la Cluj, însă în acelaşi timp trebuie să vedem şi dincolo de „perdeaua de fum” lansată de Alexandru Meszar.

Nu putem şi nu trebuie să trecem cu vederea faptul că UTA se află în acest impas, stagnând de luni de zile pe o poziţie direct retrogradabilă, tocmai din cauza deciziilor proaste luate de conducere, adică de Alexandru Meszar.

Este greşit să punem situaţia clubului exclusiv pe seama arbitrajelor, când vedem cu toţii că principalele cauze sunt legate de incompetenţă. De fapt, exact asta se încearcă acum, mutarea atenţiei de la problemele mult mai grave ce se petrec în interiorul clubului.

O problemă cel puţin la fel de gravă o reprezintă însăşi declaraţia lui Alexandru Meszar, potrivit căreia suporterii îi cer să înscrie echipa în campionatul Ungariei.

Din capul locului spunem că, atât timp cât Suporter Club UTA este „paznicul” moştenirii lăsate de Baronul Francisc Neuman, acest lucru nu se va întâmpla. Mai mult decât atât, putem afirma cu certitudine că suporterii nu i-au cerut niciodată lui Alexandru Meszar astfel de lucruri.

Totodată, este cel puţin dubios cum acesta afirmă că pleacă urechea la doleanţele suporterilor, câtă vreme marea majoritate a celor prezenţi pe stadion şi nu numai, îi cerem de aproape zece luni de zile să plece, dar acesta „nu aude”.

În altă ordine de idei, în contextul acestor declaraţii cel puţin „nefericite”, dar şi în contextul în care fotbalul în sine este umbrit pe alocuri de conflicte rasiste şi/sau xenofobe, nu era şi nu este nevoie de astfel de declaraţii.

Cu atât mai mult, cu cât, la Arad, n-au existat niciodată probleme între suporteri, indiferent de etnia lor, iar o astfel de declaraţie riscă întocmai să creeze astfel de disensiuni.

UTA este şi va fi mereu a arădenilor, a suporterilor, nu a unor grupuri de interese!

UTA este campioana României în şase rânduri, câştigătoare de două ori a Cupei României şi va activa mereu în fotbalul românesc”, se arată în comunicatul emis de Asociaţia Suporter Club UTA.

Alexandru Meszar şi declaraţia care i-a înfuriat pe suporteri

Principalul finanţator al lui UTA Arad s-a plâns de greşelile grave de arbitraj de la meciul cu CFR Cluj.

În plus, omul de afaceri s-a plâns că UTA este constant o victimă a arbitrilor, motiv pentru care foarte mulţi suporteri sunt extrem de supăraţi.

Alexandru Meszar a spus astfel că primeşte o mulţime de mesaje prin care suporterii îi cer să mute echipa în campionatul Ungariei, aşa cum se întâmplă la hochei, unde cluburile din România pot juca şi în ţara vecină.

”Primesc zeci de mesaje în timpul fiecărui meci, după meci, să ne înscriem în campionat în Ungaria, că aşa nu se mai poate, să ne dezafiliem...

Şi azi-dimineaţa, cu asta a început unul (n.r. cu mesaj că să se înscrie în campionatul Ungariei): ”domnule, nu există, cum joacă ăia de la hochei, hai să jucăm şi noi. Fiind la graniţă, să mergem să jucăm acolo”.

Astea sunt fabulaţii. UTA este campioana României”, a spus Meszar pentru Fanatik.ro.

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare