Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Va pleca fără resentimente". Conducerea Rapidului, luată din nou la ţintă: "Şucu nu ştie fotbal, poate să-şi ia adio de la această echipă!" | EXCLUSIV

"Va pleca fără resentimente". Conducerea Rapidului, luată din nou la ţintă: "Şucu nu ştie fotbal, poate să-şi ia adio de la această echipă!" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Chiar înainte de startul noului sezon al Superligii, Rapid trece printr-o perioadă nu foarte liniştită. Schimbarea de la nivelul băncii tehnice a produs o agitaţie pe care nu şi-ar fi dorit-o nimeni din cadrul clubului din Giuleşti, mai ales în anul Centarului.

Rapid începe noul sezon competiţional cu un antrenor nou. Adi Mutu a lăsat-o pe formaţia bucureşteană şi a semnat cu azerii de la Neftci Baku.

În locul său, şefii din Giuleşti l-au ales pe italianul Cristiano Bergodi, deşi favoritul galeriei rapidiste era Marius Şumudică, motiv care s-au iscat anumite dispute între fani şi conducere.

Totodată, în ciuda investiţiilor promise de oficiali, Rapid nu a făcut transferuri care ar propulsa-o printre favoritele la titlu.

Conducerea Rapidului, luată la ţintă: ”Şucu nu ştie fotbal, nu are nicio legătură cu fenomenul” | EXCLUSIV

Despre debutul Rapidului în noul sezon din Superligă şi situaţia uşor agitată din Giuleşti a vorbit şi Marian Iancu. Acesta l-a atacat pe Dan Şucu, pe care nu îl vede capabil să conducă un club precum Rapid.

”Eu cred că la Rapid s-a greşit foarte mult. S-a dovedit că e nevoie de yesmeni. Politica <<nu văd, nu aud, nu vorbesc>> este cea impusă de actualii conducători ai Rapidului. Actualilor conducători din Giuleşti le place acest stil de lucru.

În opinia mea, nu s-a dorit aducerea lui Şumudică pentru că e o persoană vocală, un om cu personalitate. Acum, la Centenar, aducerea lui Şumudică ar fi însemnat o parte din ceea ce înseamnă Rapid, galeria vişinie, cea mai frumoasă din ţară, şi s-ar fi identificat cu o părticică din ideea acestui Centenar.

Să nu uităm că dacă nu era galeria, acest public fantastic, echipa antrenată de Adrian Mutu nu ar fi prins nici play-off-ul. Galeria i-a trezit la realitate.

Privind achiziţiile, aţi văzut şi dumneavoastră ce se întâmplă. Dugandzic e pe picior de plecare, iar investiţiile făcute nu au valoarea pe care ar fi trebuit să o aibă o echipă ca Rapidul. 

Iar asta pentru că Şucu nu ştie fotbal, nu are nicio legătură cu acest fenomen, iar când îşi va da seama, va pleca fără resentimente. 

Părerea mea că această coliziune a lui cu publicul giuleştean, un public pretenţios, care este avid de fotbal, se va produce în scurt timp, iar atunci când se va întâmpla, Şucu poate să îşi ia adio de la această echipă.

L-au adus pe Bergodi în ideea în care dacă merge bine, înseamnă că ne-a ieşit, iar dacă nu, asta e, plecăm”, a declarat Iancu, la Orange Sport.

Rapid debutează în noul sezon al Superligii în compania celor de la Sepsi, astăzi, de la ora 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: rapidadi mutucristiano bergodimarius sumudicamarian iancusuperliga 

viewscnt
Articole similare