Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime i-a pus o clauză de reziliere imensă lui Croitoru! Reacţia lui Gigi Becali după ce a auzit cât ar trebui să plătească pentru a îl aduce la FCSB

Valeriu Iftime i-a pus o clauză de reziliere imensă lui Croitoru! Reacţia lui Gigi Becali după ce a auzit cât ar trebui să plătească pentru a îl aduce la FCSB

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime i-a pus o clauză de reziliere de două milioane de euro lui Marius Croitoru.

Sub conducerea lui Marius Croitoru, FC Botoşani s-a transformat din nou-venită pe prima scenă a fotbalului românesc într-una dintre cele mai puternice echipe din campionat.

Formaţia moldoveană nu doar că joacă fotbal şi obţine rezultate, ci şi vinde mulţi dintre jucătorii care se remarcă la echipă.

Abilitatea lui Croitoru de a îşi înlocui vedetele a impresionat întreg fotbalul românesc, astfel că Valeriu Iftime a decis să îi introducă o clauză de reziliere imensă în contract.

Chiar Croitoru a fost cel care a venit cu ideea, îndemându-l pe patronul lui FC Botoşani să îi pună clauza de reziliere de două milioane de euro.

Valeriu Iftime i-a pus o clauză de reziliere imensă lui Croitoru

"E uşor să-l complimentezi pe Marius Croitoru acum. Acum trei ani, nu-l complimenta nimeni. Ce vă garantez este că el are încă doi ani contract cu mine.

I-am făcut, la cererea lui, i-am făcut o clauză de reziliere de două milioane de euro. El mi-a propus! Aşa că, cine-mi dă două milioane de euro, i-l dau.

Îl văd antrenor la orice echipă mare, inclusiv FCSB, dar cred că filosofia lui de fotbal trebuie ajutată de mulţi factori. Eu îl văd antrenând la echipele mari.

El învaţă fotbalul din toate sursele care pot exista şi bravo lui. Nu ştiu dacă e cea mai bună chimie între Marius şi domnul Becali. Nu ştiu!", a declarat Valeriu Iftime, la Pro X.

Reacţia lui Gigi Becali după ce a auzit cât ar trebui să plătească pentru a îl aduce pe Croitoru la FCSB

După ce a auzit că ar fi nevoit să plătească două milioane de euro pentru a îl aduce pe Croitoru, Becali a afirmat că doar el vinde antrenori în Liga 1 şi că îl interesează tehnicianul lui FC Botoşani doar gratis.

Pe mine mă interesează când vine gratis, dar nu i-a pus, a glumit cu voi, că nu e Croitoru să pună clauză de două milioane.

Singurul care a vândut un antrenor am fost eu, pe Reghecampf, când a avut clauză de un milion şi l-am lăsat cu 800.000. Sunt singurul care a vândut un antrenor!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Ruta Botoşani - FCSB este una deja bine bătută, după ce opt fotbalişti au făcut pasul din Moldova la Bucureşti.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare