You are here:

VAR-ul a fost românesc. FCSB a scăpat de golul marcat de Sparta Praga în prelungiri, după un fault în atac

VAR-ul a fost românesc. FCSB a scăpat de golul marcat de Sparta Praga în prelungiri, după un fault în atac

FCSB

Comentarii

FCSB şi Sparta Praga au oferit un meci extrem de disputat în Cehia, pentru un loc în play-off-ul Champions League.

VAR-ul o salvează pe FCSB 

FCSB a încheiat la egalitate, în deplasare, cu Sparta Praga, scor 1-1, în prima manşă a turului al treilea din preliminariile Champions League.

Campioana României a deschis scorul prin Dawa, în timp ce formaţia din Cehia a egalat prin Olatunji.

Dar Sparta Praga putea să dea lovitura în prelungirile meciului, atunci când, în minutul 90+3, Kairinen o aducea în avantaj pe echipa cehă, după o minge trimisă în careu printr-un aruncare de la margine. Edjouma nu a reuşit să respingă, 

Elias Charalambous a fost extrem de nemulţumit pe marginea terenului şi a cerut intervenţia VAR pentru un posibil fault în atac. 

Faza s-a verificat, până la urmă, în camera VAR. Arbitrul de centru este chemat la marginea terenului pentru a revedea exact ce s-a întâmplat la reuşita cehilor.

În cele din urmă, cu ajutorul VAR, arbitrul partidei a anulat reuşita pentru o împingere a lui Vitik la Edjouma, înainte de mingea respinsă de mijlocaşul roş-albaştrilor.

Returul este programat marţea viitoare, la Bucureşti, în Ghencea. Dubla din care se va alege adversara învingătoarei dintre FCSB şi Sparta Praga, PAOK Salonic şi Malmo, s-a încheiat şi ea la egalitate, scor 2-2, în Suedia.

Afla mai multe despre: fcsbchampions leagueelias charalambous 

viewscnt
Articole similare