You are here:

Nicolae Dică le-a bătut obrazul fanilor Stelei! "Înţepături" în Ghencea: "Se bucurau alături de mine. Nu credeam că o să fiu înjurat aici"

Nicolae Dică le-a bătut obrazul fanilor Stelei! "Înţepături" în Ghencea: "Se bucurau alături de mine. Nu credeam că o să fiu înjurat aici"

Steaua

Comentarii

Antrenorul de la FC Argeş, Nicolae Dică, a tras concluziile remizei cu Steaua Bucureşti. De asemenea, principalul s-a arătat indignat că fanii "militarilor" l-au jignit în timpul celor 90 de minute.

Nicolae Dică, după Steaua - FC Argeş: "Am un contract pe doi ani de zile şi trebuie să promovez"

Steaua a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, în compania formaţiei FC Argeş, în prima etapă din Liga II. Tot luni, FC U Craiova 1948 a fost învinsă de CSM Reşiţa, scor 2-0.

La final, Nicolae Dică a tras concluziile debutului de sezon, a subliniat faptul că trebuie să promoveze cu FC Argeş în decurs de două sezoane şi i-a mustrat pe fanii Stelei, care l-au apostrofat constant.

"Este corect rezultatul, n-am făcut un joc foarte bun în această seară. Am început jocul rău, cu teamă. Le-am dat ocazii celor de la Steaua să marcheze, bine a fost că n-am primit gol, dar din minutul 30 am reglat jocul, am avut o posesie mai bună, dar am suferit în ultimii 20 de metri. Repriza a doua a fost mai bună, echilibrată, am reglat lucrurile la pauză. Păcat pe contraatacuri n-am finalizat. Puteam câştiga în minutul 90, la ocazia lui Briceag. 

E un rezultat bun, cu o echipă bună care are jucători care joacă de trei, patru ani împreună, s-a văzut la noi că nu avem omogenitate, cu 12 jucători noi, dar punctul e important şi să ne dea încredere pentru meciurile următoare. 

Am un contract pe doi ani de zile şi trebuie să promovez această echipă în următorii doi ani. Important este să facem o echipă, un grup unit, că anul trecut au fost favoriţi la promovare şi s-a terminat pe locul 13. Avem jucători de la Liga 1 şi aştept să-mi facă diferenţa în ultimii 20 de metri. Dacă vom fi în zona promovării, nu ne dăm la o parte. Dacă va fi în primul anul pentru Superliga, cu atât mai bine", a declarat Nicolae Dică, după Steaua - FC Argeş, 0-0, în Liga 2. 

Nicolae Dică: "Suporterii m-au jignit, niciodată nu m-am gândut că mi se întâmplă în Ghencea"

După ce a fost unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din echipa lui Gigi Becali şi a antrenat FCSB, Nicolae Dică s-a arătat deranjat că a fost jignit de fanii Stelei Bucureşti, în timpul meciului cu FC Argeş. 

"Eu n-am prins ca jucător acest stadion. Aici am făcut performanţă. Şi suporterii, care la un moment dat m-au jignit... Nu e vreo problemă, că la un moment dat se bucurau alături de mine şi de generaţia mea. I-am făcut mândri când eu jucam şi noi jucam pentru Steaua, dar probabil se uită repede. Cu respectul e probabil mai greu. 

Nu mai contează, am avut nişte băieţi în spatele băncii. Să se gândească la faptul că ei s-au bucurat când eu am jucat aici, alături de mine şi de acel grup minunat din acea generaţie. Niciodată nu m-am gândit că o să fiu înjurat în Ghencea, dar asta e viaţa. Nu vedeţi ce se întâmplă? Nu e singurul club aflat în această situaţie, dar eu sunt preocupat de FC Argeş, primul club la care eu am făcut primii paşi în fotbal şi-mi doresc să fac performanţă aici", a mai spus Nicolae Dică. 

Afla mai multe despre: nicolae dicănicolae dică steaua fc argessteaua fc arges 

viewscnt
Articole similare