Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste dură pentru Frank Lampard. Calvert-Lewin s-a accidentat chiar înainte de startul Premier League. Cât va lipsi atacantul englez

Veste dură pentru Frank Lampard. Calvert-Lewin s-a accidentat chiar înainte de startul Premier League. Cât va lipsi atacantul englez

Premier League

Comentarii

Dominic Calvert-Lewin a suferit o accidentare gravî şi va lipsi o bună bucată de timp, ceea ce îl pune într-o situaţie extrem de dificilă pe Frank Lampard, chiar înaintea debutului în noul sezon din Premier League.

Veste dură pentru Frank Lampard. Calvert-Lewin s-a accidentat chiar înaintea noului sezon de Premier League

Antrenorul echipei engleze Everton, Frank Lampard, a anunţat joi că Dominic Calvert-Lewin va absenta timp de şase săptămâni din cauza unei probleme la genunchi şi că gruparea din Liverpool va începe sezonul fără atacanţi.

Situaţia antrenorului lui Everton, Frank Lampard, este una delicată în contextul în care echipa sa nu mai dispune de nici un atacant cu experienţă pentru meciul din prima etapă a Premier League, de sâmbătă, împotriva formaţiei Chelsea.

În afara lui Calvert-Lewin, Everton l-a pierdut pe Richarlison, transferat la Tottenham, pentru o sumă de 60 de milioane de euro.

În plus, Lampard nu poate conta nici pe serviciile lui Salomon Rondon, suspendat pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Brentford, din 15 mai 2022, pe finalul sezonului trecut din Premier League.

Internaţional englez, Dominic Calvert-Lewin a jucat doar 17 meciuri sezonul trecut la Everton, fiind de asemenea măcinat de accidentări. A reuşit doar cinci goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: calvert lewinlampardpremier league 

viewscnt
Articole similare