Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste mare pentru Bayern Munchen. Manuel Neuer a revenit la antrenamente

Veste mare pentru Bayern Munchen. Manuel Neuer a revenit la antrenamente

Bayern Munchen

Comentarii

Manuel Neuer (36 de ani) a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen. Acesta se pregăteşte din nou normal alături de restul colegilor de la campioana Germaniei.

Recuperat după accidentarea la umărul drept, Manuel Neuer se antrenează din nou normal cu Bayern Munchen. Ar putea chiar să joace din nou sâmbătă la meciul cu Hertha Berlin.

Potrivit Kicker, portarul s-a antrenat din nou normal, după accidentarea din 8 octombrie. El a jucat ultima oară la meciul cu Borussia Dortmund, scor 2-2.

Manuel Neuer, operat de trei ori pentru un cancer de piele

Portarul german în vârstă de 36 de ani a anunţat că a fost operat de trei ori pentru un cancer de piele, fără să precizeze perioada în care a luptat cu boala.

Manuel Neuer a înfiinţat, alături de Angelique Kerber, o companie care produce loţiuni de protecţie solară şi alte produse de îngrijire şi protecţie a pielii.

“Angelique are o hiperpigmentare din cauza soarelui, iar în cazul meu a fost cancer de piele la faţă, pentru care am fost operat de trei ori.

De aceea, ne-am asigurat că nu mai facem compromisuri în ceea ce priveşte protecţia solară: pentru că eu mă antrenez tot timpul afară şi ador să petrec timpul liber în natură”, a precizat fotbalistul, potrivit presei internaţionale.

Afla mai multe despre: bayern munchenmanuel neuer 

viewscnt
Articole similare