Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru Barcelona. Revenirea momentului pentru ”El Clasico”. Anunţul lui Xavi: ”Nu văd motivul pentru care nu ar juca cu Real”

Veste uriaşă pentru Barcelona. Revenirea momentului pentru ”El Clasico”. Anunţul lui Xavi: ”Nu văd motivul pentru care nu ar juca cu Real”

FC Barcelona

Comentarii

Antrenorul celor de la Barcelona, Xavi (43 de ani), a prefaţat marele duel cu Real Madrid, primul din acest sezon competiţional dintre cele două rivale istorice.

FC Barcelona şi Real Madrid se întâlesc în primul ”El Clasico” al sezonului sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17:15, în etapa a 11-a din La Liga, în direct la Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Catalanii sunt singura echipă din Spania care încă nu a pierdut vreun meci în acest sezon, în timp ce rivalii lor conduc clasamentul.

Xavi, anunţ despre o revenire importantă la Barcelona după accidentare: ”Este bine”

În conferinţa de presă premergătoare duelului de pe Stadionul Olimpic din Barcelona, Xavi a vorbit şi despre situaţia jucătorilor săi accidentaţi.

Iar şansele cele mai mari să joace în ”Clasico” le are Robert Lewandowski. Antrenorul de 43 de ani a dezvăluit că atacantul polonez se simte bine şi este de aşteptat să îşi facă apariţia pe teren în duelul cu Real.

”Lewandowski este bine, se simte bine. Dar nu voi dezvălui echipa de start, nici nu voi da indicii. Totuşi, el este bine, mâine voi decide echipa de start.

Dacă atât Robert, cât şi De Jong vor fi apţi 100%, atunci nu văd motivul pentru care nu ar juca. În momentul de faţă, toată lumea se simte bine, toţi vor să joace împotriva lui Real Madrid.

Totuşi, staff-ul şi echipa medicală nu doresc să forţeze nimic. Toţi jucătorii vor să fie pe teren, dar vom stabili mai multe mâine”, a declarat Xavi, înainte de ”El Clasico”, citat de Mundo Deportivo.

Barcelona are o listă lungă de accidentaţi: Lewandowski, De Jong, Kounde, Raphinha, Pedri, Sergi Roberto, Joao Felix. 

În clasament, FC Barcelona este pe locul 3, cu 24 de puncte, iar Real Madrid ocupă prima poziţie, cu 25 de puncte. Între ele se interpune Girona, cu 25.

Afla mai multe despre: barcelonareal madridxaviel clasicola liga 

viewscnt
Articole similare