Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru clubul din Liga 1 cu mari probleme financiare: ”A fost o întâlnire, jucătorii vor lua câteva salarii. Cred că lucrurile vor intra în normalitate”

Veşti bune pentru clubul din Liga 1 cu mari probleme financiare: ”A fost o întâlnire, jucătorii vor lua câteva salarii. Cred că lucrurile vor intra în normalitate”

Fotbal intern

Comentarii

Ilie Poenaru a anunţat că se lucrează ca lucrurile să revină la normal la Gaz Metan.

Gaz Metan Mediaş a trecut prin clipe de coşmar în acest sezon, din pricina problemelor financiare grave de la club.

Fotbaliştii nu au mai fost plătiţi cu lunile, motiv pentru care vedeta Ronaldo Deaconu a părăsit echipa, iar echipa părea pe ultimele sale picioare.

Primăria, Romgaz şi Transgaz sunt sponsorii principali ai echipei medieşene, iar după ce aceştia şi-au retras susţinerea, echipa a avut de suferit.

Însă, Ilie Poenaru a anunţat că cele trei părţi s-au întâlnit şi au convenit să mai plătească un salariu zilele acestea jucătorilor, urmate de încă două-trei, până la intrarea în normalitate.

Veşti bune pentru clubul din Liga 1 cu mari probleme financiare

Astăzi inca nu am aflat exact cum a decurs discuţia, dar am înţeles că a fost o întâlnire între primărie, Transgaz, Romgaz.

Mi-au transmis cei care au fost la acea discuţie că lucrurile sunt ok, că lucrurile sunt spre bine.

Din ce ştim noi, următoarele zile, săptămâna viitoare, băieţii, cu toţii, vor mai primi un salariu. În luna martie se vor mai primi două-trei salarii. Cred că lucrurile vor intra în normalitate.

Sperăm să se întâmple asta. Sunt dezamăgit că nu am reuşit să deblocăm transferurile, pentru a aduce încă trei-patru jucători de care avem nevoie.

În momentul în care ajungi în play-out ai nevoie de lot, şi valoric, şi numeric şi din păcate cam suferim la acest aspect”, a declarat Ilie Poenaru.

În trecut, preşedintele Valentin Iordănescu anunţa că a sfătuit sponsorii să retragă echipa din campionat.

N-aş avea nicio problemă. N-ar mai plânge nimeni. Încerc să le atrag atenţia că nu se mai poate. Nu poţi să faci fotbal aşa.

Nu poţi să participi în competiţie dacă nu poţi să ţii echipa. Eu nu vreau să expun jucătorii să iasă ei să reclame situaţia. Ies eu în faţă, mi-o asum eu, asta e, cu orice risc.

Eu mai aştept meciul din ultimele două etape şi-mi înaintez demisia. Dacă trebuie să sufere cineva, să plătească cineva, să nu fie ei, să fiu eu.

Luni dimineaţă îmi înaintez demisia. Nu mă interesează cine vine, numai să fie susţinută echipa. Cel mai important este să fie susţinută echipa.

Jucătorii ăştia merită pentru câte sacrificii au făcut. Nu, în prezent nu mai avem nicio rezervă.

Dacă nu se mişcă nimeni dintre factorii locali, nimeni de la Romgaz, oamenii ăştia pleacă acasă fără niciun ban. Ultimii bani pe care am putut să le dau au fost acum trei săptămâni.

Un judeţ întreg nu poate să ţină o echipă în prima ligă. Am avut anul trecut două, Gaz Metan Mediaş şi Hermannstadt, a rămas doar una.

Dacă un oraş, un judeţ nu fac eforturi să vină lângă echipă… şi Primăria, şi Romgazul să poată să susţină echipa… eu demisionez şi s-o retragă ei din Liga 1!

Ce putem să facem?! Eu nu pot să mă duc să mint jucătorii!", declara Iordănescu, în urmă cu două luni, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare