Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali, izbucnire nervoasă după ce a fost ameninţat de Anamaria Prodan: ”Îi transmit asta public!”

Victor Becali, izbucnire nervoasă după ce a fost ameninţat de Anamaria Prodan: ”Îi transmit asta public!”

Diverse

Comentarii

Victor Becali a avut o izbucnire nervoasă după ce Anamria Prodan a declarat zilele trecute că ”îi strânge pe toţi şi îi pune în genunchi în faţa lui Reghecampf”.

Între Anamaria Prodan şi fraţii Victor şi Giovanni Becali a izbucnit un nou conflict. De această dată, de la un zvon care susţinea ca fraţii Becali ar urma să-l impresarieze pe Laurenţiu Reghecampf, aflat în plin proces de divorţ cu Anamaria Prodan.

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf i-a ameninţat atunci pe Victor şi Giovanni Becali că ”îi pune în genunchi”.

Victor Becali a izbucnit nervos la adresa Anamariei Prodan: ”Să nu se mai refere la familia mea!”

Declaraţiile făcute de Anamaria Prodan nu i-au picat prea bine lui Victor Becali. Impresarul nu s-a arătat deranjat că fosta soţie a lui Reghecampf l-a acuzat că a făcut închisoare sau că l-a descris ca fiind ”bătrân”.

În schimb, s-a enervat la ameninţarea că ”îi pune în genunchi în faţa lui Reghecampf”. Victor Becali o avertizează la rândul său să se abţină de la comentarii făcute la adresa lui şi a familiei lui.

”Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, puşcărie am făcut amândoi, nu pot să neg că asta e realitatea. Am fost la puşcărie! Dar dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele.

Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect.

Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi muşculoşi în nişte poze, nu mă impresionează.

De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi... M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”, a declarat Victor Becali la Sport Total FM, citat de ProSport.

De unde a izbucnit ultimul conflict între Anamaria Prodan şi fraţii Becali

Relaţiile dintre Anamaria Prodan şi fraţii Becali n-au fost niciodată bune. Una dintre cele mai dure lovituri primite de soţia lui Laurenţiu Reghecampf a venit din transferul lui Dennis Man la Parma.

La insistenţele lui Gigi Becali, jucătorul a fost atunci reprezentat de fraţii Victor şi Giovanni Becali, deşi Dennis Man avea contract cu Anamaria Prodan.

Ultimul episod din conflictul Anamaria Prodan - fraţii Becali a izbucnit după ce a apărut zvonul că aceştia ar urma să-l impresarieze pe Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul Universităţii Craiova a fost impresaria de Anamaria Prodan, dar divorţul celor doi ar urma să schimbe lucrurile şi Reghecampf l-ar fi sunat pe Giovanni Becali.

Anamaria Prodan a negat categoric această variantă şi s-a lansat într-o serie de ameninţări la adresa fraţilor Becali:

”În loc să stea liniştit, bătrânul ăsta (n.r. Giovanni Becali) care latră ca un câine la lună se tot bagă în seamă. Să-şi vadă de bătrâneţea lui şi de păcatele pe care le are. Dacă ai ţipat o dată la el, a îngheţat. A intrat sub pământ.

Ei cred că dacă sunt singuri în competiţie şi ies pe locul doi îşi permit să facă tot felul de golănii. Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii.

Când mă voi întoarce în ţară, îi strâng pe toţi. Avocaţi, 'neavocaţi', manageri, 'nemanageri' şi îi pun în genunchi în faţa lui Reghecampf şi apoi o să vedeţi ce se va întâmpla”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

Afla mai multe despre: victor becali 

viewscnt
Articole similare