You are here:

Victorii pentru românce la Poland Open! Ana Bogdan s-a calificat în sferturi, iar Gabriela Talabă-Lee în optimi

Victorii pentru românce la Poland Open! Ana Bogdan s-a calificat în sferturi, iar Gabriela Talabă-Lee în optimi

Tenis

Comentarii

Ana Bogdan a reuşit să se califice în sferturile turneului WTA 250 de la Varşovia, în timp ce Gabriel Talabă-Lee a ajuns în optimi.

Victorii pentru românce la Poland Open

Gabriela Talabă-Lee, locul 146 mondial, s-a calificat, miercuri, în optimile turneului de categorie 250 WTA de la Varşovia.

Lee a trecut de cipriota Raluka Şerban, numărul 178 WTA, scor 3-6, 6-2, 7-5, într-un meci început marţi, dar suspendat din cauza întunericului şi continuat miercuri.

În total, partida a durat două ore şi 45 de minute. În optimi, Lee va evolua cu învingătoarea din meciul dintre polonezele Iga Swiatek, numărul 1 mondial, şi Magdalena Frech, locul 82 mondial.

Sportivele calificate în optimi îşi asigură un premiu de 3.800 de dolari şi 30 de puncte. Jucătoarele eliminate în primul tur primesc câte 2.725 de dolari şi un punct.

Ana Bogdan, locul 110 WTA, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Varşovia.

Aceasta a învins-o în optimi pe sportiva din Cehia Katerina Siniakova, numărul 96 mondial, scor 6-0, 6-4.

Meciul a durat o oră şi 34 de minute. În sferturi, Bogdan va evolua cu învingătoarea din meciul dintre Nadia Podoroska (Argentina - locul 211 mondial) şi Laura Pigossi (Brazilia - locul 113 mondial).

Pentru accederea în sferturi, Bogdan va primi 6.200 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare