Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arsenal - Manchester City 1-0. În sfârşit! Arteta, victorie în faţa lui Guardiola, în campionat. Martinelli, eroul ”tunarilor”

VIDEO | Arsenal - Manchester City 1-0. În sfârşit! Arteta, victorie în faţa lui Guardiola, în campionat. Martinelli, eroul ”tunarilor”

Premier League

Comentarii

Arsenal Londra a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, echipa campioană a Angliei şi a Europei, Manchester City, într-un meci din etapa a opta a Premier League. ”Tunarii” s-au impus cu un gol marcat de Gabriel Martinelli, în minutul 86.

VIDEO | Arsenal - Manchester City 1-0 (Martinelli 86)


Min 90+4. Final de meci.

Min 86. GOOOL Arsenal. Martinelli marchează pentru ”tunari”. Revenit după o accidentare şi intrat la pauză, brazilianul dă lovitura în duelul cu trupa lui Guardiola. Marcatorul sud-american are parte şi de o mică şansă, şutul său fiind deviat de Ake.

Min 50. Ocazie Arsenal. Intrarea lui Martinelli revigorează atacul ”tunarilor”. Şutul său este parat de Ederson, după o incursiune superbă a lui Rice.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+2. Pauză.

Min 34. Fază meci. Kovacic are o nouă intrare dură, Rice fiind victima. Croatul este din nou norocos şi scapă şi de această dată de eliminare.

Min 29. Fază meci. Kovacic are un atac dur la Odegaard. Vede ”galben”, faza este verificată la VAR pentru un posibilă eliminare, dar rămâne decizia centralului.

Min 26. Ocazie Arsenal. Nketiah are prima şansă mai periculoasă pentru gazde, dar loveşte greşit mingea în momentul şutului.

Min 17. Ocazie City. Raya întârzie să paseze către un coechipier, iar Julian Alvarez este la un pas să profite. Mingea ricoşeasză în plasa laterală.

Min 4. Ocazie City. Campioana este prima care ameninţă serios poarta adversă. Ake reia peste poartă, din mijlocul careului.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start: 

  • Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Jorginho, Rice - Jesus, Nketiah, Trossard; Rezerve: Ramsdale, Tomiyasu, Kiwior, Partey, Smith Rowe, Vieira, Nelson, Martinelli, Havertz; Antrenor: Mikel Arteta
  • Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Gvardiol, Ake - Lewis, Kovacic - Silba, Alvarez, Foden - Haaaland; Rezerve: Ortega, Phillips, Stones, Grealish, Doku, S. Gomez, Akanji, Nunes, Bobb; Antrenor: Pep Guardiola

Campioana şi vicecampioana Angliei se întâlnesc astăzi în cel mai aşteptat meci al debutului de sezon din Premier League. Partida va fi în direct la Orange Sport 1, de la ora 18:30, iar cele mai importante momente vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro. Întâlnirea directă de astăzi va fi a doua din actuala stagiune, după ce Arsenal a reuşit să câştige Supercupa Angliei, în luna august, în urma unui deznodământ dramatic.

Trossard a egalat, în urmă cu două luni, în minutul 90+11, după ce Palmer deschisese scorul pentru City, iar câştigătoarea a fost decisă la loviturile de departajare. Rodri şi De Bruyne au ratat pentru echipa lui Guardiola, "tunarii" au marcat pe bandă rulantă, iar Arsenal şi-a trecut în palmares Supercupa Angliei.

Arsenal - Manchester City LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Orange Sport 1

Echipa lui Arteta vine după un pas greşit făcut în grupele Ligii Campionilor. La jumătatea acestei săptămâni, Arsenal a deschis rapid scorul pe terenul lui Lens, prin Gabriel Jesus, însă francezii au revenit, au întors scorul şi s-au impus cu 2-1. De altfel, aceasta a fost prima înfrângere a vicecampioanei Angliei în acest sezon, după zece partide consecutive fără eşec, în toate competiţiile.

Cu un parcurs bun, Arsenal este la trei puncte în spatele liderului Tottenham, care are şi un meci în plus disputat, şi la o singură lungime în urma lui Manchester City.

De partea cealaltă, Manchester City a trecut peste cele două înfrângeri consecutive suferite în competiţiile interne şi a câştigat pe terenul lui Leipzig, la jumătatea săptămânii, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Arsenal - Manchester City LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Orange Sport 1

După eşecul de la Newcastle, din Cupa Ligii Angliei, scor 0-1, şi după înfrângerea din campionat, 1-2, la Wolves, echipa lui Guardiola s-a impus în Germania cu 3-1.

Nu rataţi derby-ul Arsenal - Manchester City, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: premier leaguearsenalmanchester cityarsenal manchester city 

viewscnt
Articole similare