Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona, umilită pe teren propriu de Girona, liderul din La Liga. Atletico, victorie chinuită cu ”lanterna” Almeria. Rezultatele zilei din Spania

VIDEO | Barcelona, umilită pe teren propriu de Girona, liderul din La Liga. Atletico, victorie chinuită cu ”lanterna” Almeria. Rezultatele zilei din Spania

La Liga

Comentarii

Barcelona a fost zdrobită pe teren propriu de rivala catalană Girona, în timp ce Atletico Madrid s-a impus la limită cu ultima clasată din La Liga.

Barcelona - Girona 2-4

Girona nu se dezminte! A învins-o şi pe Barcelona şi e din nou lider în La Liga!

Defensiva lui Xavi a fost prinsă repede pe picior greşit, iar Dovbyk a deblocat tabela. Lewandowski şi-a readus echipa în joc: a egalat cu o lovitură de cap imparabilă.

Girona a insistat şi nu a făcut-o degeaba. Gutierrez a marcat pentru 2 la 1, înainte de pauză. Lewandowski a ieşit din nou la rampă, în prelungiri, dar de data asta, tabela nu s-a mai modificat.

Barcelona a alergat după egalare şi în repriza secundă, fără succes însă. Frenkie de Jong şi Raphinha au fost cel mai aproape de gol.

A marcat însă Girona. Valery a făcut 3 la 1. Gundogan a redus din diferenţă, dar nu a fost suficient. Oaspeţii au mai înscris o dată: Stuani a închis tabela la 4 la 2 pentru Girona, care are două puncte avans faţă de Real. Barcelona e pe patru.

Astfel, Girona este lider în La Liga, cu 41 de puncte, urmată de Real Madrid, cu 29 de puncte. FC Barcelona se află pe poziţia a patra, cu 34 de puncte.

Atletico - Almeria 2-1

Atletico Madrid s-a chinuit cu codaşa Almeria. Morata a deschis scorul, iar reuşita lui Correa părea să rezolve soarta meciului. Almeria a redus din handicap prin fostul atacant al lui Atletico, Leo Bapistao.

S-a terminat 2 la 1 pentru echipa lui Simeone, care s-a apropiat la cinci puncte de rivala Real Madrid. 

Granada - Bilbao, amânat

Tragedie la Granada! Un fan a murit în tribune, în timpulmeciului dintre Granada şi Bilbao. Doar 18 minute s-a jucat fotbal. Oaspeţii au apucat să deschidă scorul, prin Williams.

Portarul lui Bilbao, Unai Simon, a fost cel care a anunţat a că unui suporter i s-a făcut rău. Meciul a fost întrerupt aproape o oră, timp în care medicii au încercat să-l resusciteze pe fan. Din păcate, acesta a decedat, iar partida a fost suspendată.

Cadiz - Osasuna 1-1

aaa

Afla mai multe despre: la ligabarcelonaatleticogirona 

viewscnt
Articole similare