Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce au făcut soldaţii ruşi în casa din Bucea a unui campion mondial. Tânărul a filmat momentul în care a intrat în locuinţă

VIDEO | Ce au făcut soldaţii ruşi în casa din Bucea a unui campion mondial. Tânărul a filmat momentul în care a intrat în locuinţăgalerie foto

Special

Comentarii

Ilya Yatoro Mulyarchuk, campion mondial la Dota 2, a rămas surprins de ceea ce au lăsat în urmă soldaţii militari care i-au jefuit casa din localitatea Bucea.

În lumea jocurilor video, Ilya Yatoro Mulyarchuk este un adevărat star. Tânărul în vârstă de 19 ani este printre cei mai buni jucători de Dota 2, din lume şi, alături de echipa Team Spirit, domină competiţiile de acest gen.

Înainte de războiul din Ucraina, Ilya Yatoro Mulyarchuk locuia într-o casă din Bucea, una dintre cele mai afectate localităţi de invazia rusă.

Ce au făcut soldaţii ruşi în care lui Ilya Yatoro Mulyarchuk

La începutul războiului, armata Rusiei a încercat să cucerească Kievul, însă n-a avut prea mult succes. În schimb, militari ruşi au provocat un coşmar în localităţile care înconjoară capitala Ucrainei.

Printre cele mai afectate localităţi a fost Bucea, unde soldaţii din armata rusă au ucis zeci sau chiar sute de civili.

Autorităţile din Ucraina au descoperit până acum mai multe gropi comune, în care au fost aruncate cadavrele civililor ucişi. Însă trupuri au fost găsite şi în canalizări, pe străzi sau în fântâni. 

Oficialii ucraineni susţin că peste 400 de civili au fost ucişi de armata rusă şi cei mai mulţi dintre ei au fost pur şi simplu executaţi.

În paralel cu aceste crime, militarii ruşi au jefuit şi au furat lucruri de valoare din locuinţele care le-au ieşit în cale. Printre casele jefuite a fost şi cea a lui Ilya Yatoro Mulyarchuk, campion mondial la Dota 2.

Revenit în Bucea după ce localitatea a fost eliberată, Mulyarchuk şi-a vizitat casa care a fost jefuită de ruşi.

Spre deosebire de multe dintre locuinţele din Bucea, casa lui Mulyarchuk a rămas întreagă şi soldaţii ruşi s-au rezumat doar să răscolească tot în căutarea de obiecte valoroase.

Calculatorul şi televizorul i-au fost sparte, însă pagubele au fost minime. Mulyarchuk a fost bucuros să descopere că cei doi pui de pisică pe care îi avea sunt în viaţă.

Afla mai multe despre: ilya yatoro mulyarchuk 

viewscnt
Articole similare