Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce i-a făcut lui Gavi tânăra din imagine, la o sesiune de autografe. Faza a devenit imediat virală. Mijlocaşul, pus în încurcătură :)

VIDEO | Ce i-a făcut lui Gavi tânăra din imagine, la o sesiune de autografe. Faza a devenit imediat virală. Mijlocaşul, pus în încurcătură :)

FC Barcelona

Comentarii

O tânără a vrut mai mult decât un simplu autograf de la Gavi (18 ani) şi i-a înmânat un bileţel la o sesiune de autografe.

În vârstă de 18 ani, tânărul Gavi a semnat prelungirea contractului cu FC Barcelona. Noua înţelegere expieră în 2026 şi cuprinde o clauză de reziliere unică în istoria fotbalului.

După ce a semnat contractul, tânărul mijlocaş central a avut parte de o surpriză din partea unei fete.

Ce i-a făcut o tânără lui Gavi la o sesiune de autografe. Imaginile au devenit virale

Gavi este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa. Oficialii lui FC Barcelona au făcut tot posibilul să nu-l piardă şi i-au pus în faţă un nou contract.

Noua înţelegere este mult îmbunătăţită şi va expira în 2026. De asemenea, acolo a fost trecută şi o clauză de reziliere prin care catalanii vor să se asigure că nu va fi vreodată plătită: un miliard de euro, cea mai mare din istoria fotbalului.

După ce a semnat contractul, Gavi a participat la o sesiune de autografe. O tânără a venit la el cu un steag al lui FC Barcelona, pe care Gavi l-a semnat, dar fata a avut şi o surpriză.

Îmbrăcată foarte elegant, tânăra i-a înmânat un bileţel lui Gavi. Presa din străinătate a speculat că pe el şi-ar fi trecut numărul de telefon.

Uşor încurcat, Gavi a luat bileţelul şi l-a pus pe picioare. ”Mulţumesc mult”, i-a transmis jucătorul. După care cei doi au făcut o poză.

Gavi, născut în august 2004 la Los Palacios y Villafranca, în apropiere de Sevilla, a început să joace fotbal la Betis, unde a stat două sezoane. El activează la FC Barcelona în sezonul 2015/2016.

Afla mai multe despre: gavi 

viewscnt
Articole similare