Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Ronaldo, nervos că a fost schimbat şi la Al Nassr. ”Ştiaţi că este singurul jucător care a fost trecut pe bancă în cinci ligi diferite?”

VIDEO | Cristiano Ronaldo, nervos că a fost schimbat şi la Al Nassr. ”Ştiaţi că este singurul jucător care a fost trecut pe bancă în cinci ligi diferite?”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a ajuns iar pe prima pagină a ziarelor după cel mai recent meci în care a fost implicat la Al Nassr.

Al Nassr a câştigat partida cu Abha, scor 3-1, în faza sferturilor de finală din Cupa Regelui Arabiei Saudite, dar Cristiano Ronaldo nu a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

Totuşi, a ieşit în evidenţă prin alte lucruri. Prima dată a reacţionat nervos la finalul primei reprize deoarece arbitrul fluierase sfârşitul ei, chiar în momentul în care portughezul şi colegii săi porniseră pe un contraatac promiţător.

Pentru acest gest, Ronaldo s-a ales şi cu un cartonaş galben.

VIDEO | Cristiano Ronaldo, nervos că a fost schimbat şi la Al Nassr

Nici repriza a doua nu a fost mai reuşită pe plan individual pentru fotbalistul lusitan.

Acesta a fost schimbat în minutul 87, fiind o premieră de când a ajuns la Al Nassr. S-a aşezat pe banca de rezerve, fiind vizibil nemulţumit şi frustrat că a fost scos de Rudi Garcia şi a ratat asftel şansa de a marca vreun gol.

Evident, reacţiile cu privire la acest moment au apărut imediat. ”Ştiaţi că Cristiano Ronaldo este singurul jucător care a fost trecut pe bancă în cinci ligi diferite”, a scris un internaut.

Drept urmare, Cristiano Ronaldo a ajuns la trei meciuri la rând fără gol sau pasă decisivă la Al Nassr, o altă premieră negativă pentru lusitan de la transferul său în fotbalul saudit.

Cotat la 20 de milioane de euro, Ronaldo a jucat nouă meciuri la Al Nassr, reuşind opt goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoal nassr 

viewscnt
Articole similare