Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum arată mama şi tatăl lui Compagno. :) Italianul, susţinut de părinţi la meciul lui Anderlecht: ”Bunicul ţine cu FC U Craiova”. EXCLUSIV

VIDEO | Cum arată mama şi tatăl lui Compagno. :) Italianul, susţinut de părinţi la meciul lui Anderlecht: ”Bunicul ţine cu FC U Craiova”. EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno a fost susţinut de familie la FCSB - Anderlecht 0-0.

Atacantul în vârstă de 26 de ani a fost menajat la meciul cu Anderlecht, în contextul în care FCSB ocupă abia locul 13 în campionat.

Totuşi, Nicolae Dică l-a trimis în partea a doua pe teren, în locul lui Bogdan Rusu. Compagno a fost susţinut din tribune de mama şi de tatăl său, care au venit din Italia pentru acest meci.

Andrea Compagno, susţinut de mama şi de tatăl său la meciul cu Anderlecht

Jucătorul transferat de la FC U Craiova are o relaţie foarte strânsă cu familia sa. De altfel, bunicul său a declarat că l-a urmărit la toate meciurile pe care le-a jucat la FC U Craiova.

La partida cu Anderlecht, Andrea Compagno a fost susţinut din tribune de mama şi de tatăl său. Bunicul n-a vrut să vină.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU PĂRINŢII LUI ANDREA COMPAGNO!

Atacantul italian susţine că bunicul său este mare fan FC U Craiova şi acesta este motivul pentru care el n-a vrut să asiste la meciul cu Anderlecht.

”(Despre bunic) E fan FC U. Da, e suporter FC U (Cum s-au simţit părinţii la meci?) Bine, bine. Stadion plin”, a spus Andrea Compagno pentru Orange Sport.

Deşi a venit în vară, Andrea Compagno a devenit unul dintre favoriţii suporterilor. După meci, atacantul italian a fost foarte solicitat pentru poze şi autografe.

Părinţii lui Andrea Compagno nu l-au putut vedea din primul minut, deoarece Nicolae Dică a decis să-l lase pe bancă, în contextul în care FCSB are la finalul săptămânii derby cu Universitatea Craiova.

Este un meci extrem de important pentru viitorul lui Nicolae Dică, după ce FCSB a reuşit o singură victorie în 8 etape şi are emoţii pentru prezenţa în play-off.

Compagno a fost însă introdus în repriza secundă, în locul lui Bogdan Rusu.

FCSB a terminat cu un scor egal joi, 0-0, meciul de pe Arena Naţională disputat împotriva formaţiei belgiene Anderlecht, în etapa a doua a grupelor Conference League.

În minutul 30 al meciului de pe Arena Naţională, FCSB a cerut penalti la o fază în care portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge, l-a ţinut pe Dawa, în careu. Arbitrul Gishamer nu a acordat nimic.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: compagno 

viewscnt
Articole similare