Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cvek, foarfecă magnifică în minutul 90! Croatul o califică pe CFR Cluj în grupele Conference League cu o execuţie ireală

VIDEO | Cvek, foarfecă magnifică în minutul 90! Croatul o califică pe CFR Cluj în grupele Conference League cu o execuţie ireală

CFR Cluj

Comentarii

Croatul Cvek o califică pe CFR Cluj în grupele Conference League după ce a marcat senzaţional din foarfercă, în minutul 90.

CFR Cluj a încheiat la egalitate manşa tur Maribor, scor 0-0, în play-off-ul Conference League.

Cu un rezultat favorabil obţinut în Slovenia şi cu meciul din campionat, cu FC Hermannstadt, amânat, returul din Gruia a treuit să fie la discreţia echipei pregătite de Dan Petrescu.

Astfel, meciul nu a beneficiat de goluri, iar cu cât timpul se scurgea, cu atât şansele de a se îndrepta spre cele 30 de minute de prelungiri creşteau.

Cvek, foarfecă magnifică în minutul 90! Sârbul o califică pe CFR Cluj în grupele Conference League cu o execuţie ireală

Totuşi, a sosit minutul 90, moment în care a intrat în scenă Lovro Cvek, mijlocaş în vârstă de 27 de ani, ajuns în acest an în Gruia de la Zorya Lugansk.

Croatul a profitat de accidentarea lui Nana Boateng din meciul tur şi a intrat încă din primul minut în returul de la Cluj-Napoca.

Mijlocaşul defensiv a răsplătit cu vârf şi îndesat încrederea primită de la Dan Petrescu. Acesta a marcat senzaţional, cu o foarfecă în stilul lui Cristiano Ronaldo.

Imediat, de la margine s-au arătat opt minute de prelungiri, dar campioana României a rezistat eroic asaltului de final al lui Maribor.

Într-un final, CFR Cluj s-a calificat în grupele Conference League, asta numai datorită execuţiei de pe altă planetă a sârbului Lovro Cvek, nume ce va rămâne în memoria afectivă a fanilor din Gruia.

Afla mai multe despre: cvekcfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare