Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu îi ia apărarea lui Ianis Hagi şi îl "urechează" pe Răzvan Raţ. "Să-l întrebaţi pe Raţ unde juca la 21 de ani, că eu nu ştiu"

VIDEO | Dan Petrescu îi ia apărarea lui Ianis Hagi şi îl "urechează" pe Răzvan Raţ. "Să-l întrebaţi pe Raţ unde juca la 21 de ani, că eu nu ştiu"

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu s-a bucurat de prima reuşită a lui Ianis Hagi în tricoul celor de la Glasgow Rangers, însă nu a ezitat să "urecheze" un alt fost internaţional român, Răzvan Raţ, cel care declarase, zilele trecute, că pentru Ianis Hagi formaţia din Scoţia este ultima şansă să demonstreze că poate fi un jucător de clasă.

Dan Petrescu şi Gică Hagi au fost colegi ani de zile, atât la Steaua, cât şi la echipa naţională, iar prietenia celor doi pare să fie mai sudată ca niciodată. "Bursucul" arată acelaşi respect şi apreciere şi faţă de fiul lui Gică, Ianis, care miercuri a marcat primul său gol în tricoul celor de la Glasgow Rangers. 
 
Întrebat ce părere are despre declaraţia lui Răzvan Raţ, din urmă cu câteva zile, cum că Rangers este ultima şansă a lui Ianis Hagi să demonstreze că poate fi un jucător valoros, Dan Petrescu a replicat destul de radical, luându-i apărarea tânărului fotbalist:
 
"Fiecare are părerea lui. Eu fiind antrenor de atâţia ani, am o altă experienţă şi mă gândesc că, indiferent ce va face la Glasgow, el o să mai aibă şanse. Are doar 21 de ani. Nu e neapărat o scuză, dar poate să fie motivul vârsta. La 21 de ani nu este uşor. Nu ştiu unde juca Raţ la 21 de ani, să îl întrebaţi. E greu la 21 de ani să zici că nu ai nicio scuză. El trebuie să aiba un antrenor cum are acum, care are încredere în el. Pentru că Gică mi-a spus că în prima repriză Ianis a jucat foarte rău şi oricare alt antrenor l-ar fi schimbat. În schimb, antrenorul a crezut în el, l-a lăsat pe teren şi Ianis l-a răplătit. Deci el trebuie să aibă un antrenor care să aibă încredere", a declarat Dan Petrescu, al conferinţa de presă premergătoare partide de Liga 1 cu Gaz Metan Mediaş.
 
În 2002, pe vremea când Răzvan Raţ avea 21 de ani, se afla la al treilea sezon în tricoul celor de la Rapid Bucureşti, în prima ligă din România. Abia în 2003 avea să se transfere la Şahtior Doneţk, în Ucraina, care la acea vreme avea doar un titlu în visterie, din cele 12 din prezent.
 
 
 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare