Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Demiterea, iminentă! Cum a fost surprins astăzi Julian Nagelsmann la sediul clubului Bayern şi la ce echipă din Premier League este dorit insistent

VIDEO | Demiterea, iminentă! Cum a fost surprins astăzi Julian Nagelsmann la sediul clubului Bayern şi la ce echipă din Premier League este dorit insistent

Bayern Munchen

Comentarii

Julian Nagelsmann (35 de ani) o va părăsi pe Bayern Munchen în decursul acestor zile, dar nu va sta mult pe bară. Este dorit în Premier League.

VIDEO | Demiterea, iminentă! Cum a fost surprins astăzi Julian Nagelsmann la sediul clubului Bayern şi unde este dorit în mod insistent la conducerea tehnică

Despărţirea lui Bayern Munchen de Julian Nagelsmann este iminentă. Tehnicianul a fost surprins cum a ajuns astăzi la sediul clubului pentru a i se comunica oficial că va fi demis.

Anunţul oficial al lui Bayern ar urma să fie făcut în cele ce urmează, iar Thomas Tuchel să ajungă la cârma clubului bavarez.

Totuşi, Nagelsmann nu va sta mult pe bară. Cele mai multe dintre sursele din străinătate transmit că acest îşi va găsi un nou angajament cel târziu până la vară, înaintea noului sezon competiţional.

Printre echipele care sunt cotate cu cele mai mari şanse de a fi preluate de tânărul antrenor neamţ se numără şi Tottenham. Alte cluburi sunt Real Madrid şi Chelsea.

Dar lucrurile par să fie mai clare la formaţia din nordul Londrei, mai ales după conferinţa istorică a lui Antonio Conte, în care a criticat dur jucătorii şi clubul englez.

Prin urmare, zilele lui Conte la Londra sunt numărate, iar în locul său ar putea ajunge chiar Nagelsmann, care a mai fost dorit la Spurs şi în trecut.

Mai mult, Tottenham ar încerca să ia legătura cu antrenorul neamţ în vederea unei colaborări, aşa cum menţionează jurnalistul Matt Law.

Julian Nagelsmann mai avea contract cu Bayern Munchen până în vara anului 2026. În cazul în care ar ajunge la Tottenham, ar fi prima sa experienţă în afara Germaniei.

Nagelsmann a ajuns la Bayern în vara anului 2021. A mai antrenat în carieră pe Hoffenheim şi RB Leipzig.

Afla mai multe despre: nagelsmannbayernpremier league 

viewscnt
Articole similare