Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man, gol şi două pase decisive pentru Parma. Românul le-a urat ”Crăciun fericit” în mare stil italienilor

VIDEO | Dennis Man, gol şi două pase decisive pentru Parma. Românul le-a urat ”Crăciun fericit” în mare stil italienilor

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Dennis Man (25 de ani) a marcat din nou pentru echipa sa, Parma, în liga a doua din Italia.

Update | Dennis Man a fost one-man-show în victoria celor de la Parma cu Ternana, scor 3-1.

După ce a marcat în minutul 10, românul a pasat decisiv şi la celelalte două reuşite ale echipei sale, Cyprien (52) şi Bernabe (55).

Astfel, cifrele lui Dennis Man în acest sezon din Serie B numără şapte goluri şi trei pase decisive, în 14 partide jucate.

Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, în Serie B

Parma şi Ternana s-au întâlnit cu ocazia etapei cu numărul 18 din Serie B.

Înaintea partidei, formaţia gazdă, la care sunt legitimaţi şi românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă, este lider în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce echipa vizitatoare ocupă locul 15, cu 17 puncte.

Iar meciul a început cu două goluri marcate în primele 10 minute. Scorul a fost deschis de Ternana, prin Raimondo, în minutul 8.

Dar Parma a egalat la două minute distanţă. Autorul golului: Dennis Man, care a înscris din pasa spaniolului Bernabe.

Întreaga acţiune colectivă a Parmei a fost de toată frumuseţea, românul fiind servit cu un assist splendind cu câlcâiul.

Odată cu această reuşită, fostul jucător al FCSB-ului a ajuns la cota 7 în actualul sezon din Serie B, în 14 partide jucate. A reuşit şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: dennis manparmastranieriserie b 

viewscnt
Articole similare