Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Una caldă, alta rece. Analiza realistă a lui Panduru: ”Două reprize total diferite. Ocaziile lor au fost din cale afară de mari”

VIDEO EXCLUSIV | Una caldă, alta rece. Analiza realistă a lui Panduru: ”Două reprize total diferite. Ocaziile lor au fost din cale afară de mari”

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a tras concluziile după prima victorie reuşită de România în mandatul lui Edi Iordănescu, 1-0 cu Finlanda.

În Giuleşti, România a învins-o pe Finlanda, scor 1-0, şi a obţinut primele trei puncte în această campanie din Liga Naţiunilor.

A fost o victorie chinuită pentru tricolorii lui Edi Iordănescu, reprezentativa Finlandei ratând nişte ocazii rarisime pe finalul partidei, lucru remarcat de altfel şi de Basarab Panduru.

Panduru, mulţumit de România doar în prima parte: ”Nu mi-a plăcut deloc a doua repriză. Ocaziile lor au fost din cale afară de mari”

Acesta a analizat prestaţia României şi a ajuns la concluzia că prima repriză a fost una bună şi reprezintă un punct de plecare pentru următoare meciuri ale echipei naţionale.

În schimb, Panduru a fost dezamăgit de jocul tricolorilor din a doua parte, dar a găsit o scuză: România trebuia să apere avantajul de un gol, lucru reuşit într-un final.

”Îmi e greu să fac o analiză pentru că nu ştiu cu ce ar trebui să încep. Sunt două reprize total diferite. O primă repriză în care arătăm bine, o a doua repriză în care arătăm foarte rău, dar avem şansa că avem 1-0 în spate. Cred că de frica antrenorului şi de felul în care au jucat în prima repriză am beneficiat. Ei au venit aici spunând că dacă vor câştiga, va fi un monument istoric.

În prima repriză, păreau că au venit cu sacul de jucării, de cadouri în spate şi nu puteau să se mişte. În repriza a doua, având 1-0 pe care trebuia să-l apărăm de frică, de nefrică şi până la urmă am făcut-o destul de bine. Ne-am retras, am încercat doar să ne apărăm şi să ajungem foarte la rar pe contraatac la poartă. Chiar şi aşa, am avut două ocazii prin Puşcaş.

Dar Finlanda a avut două ocazii mari, mari de tot. Singuri, pe şase metri, una o scoate Niţă, alta o dă peste poartă. Ocaziile lor au fost din cale afară de mari. De acolo e mai greu să ratezi decât să nu ratezi.

Mi-a plăcut prima repriză, aproape de ce trebuie să jucăm. Nu mi-a plăcut deloc a doua repriză. Singura scuză a fost că avem 1-0 şi că trebuia să-l apărăm”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: panduruechipa nationala 

viewscnt
Articole similare