Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii Rapidului au ajuns în Ghencea pentru derby-ul cu Steaua. Ce asistenţă este aşteptată la meciul din Cupa României

VIDEO | Fanii Rapidului au ajuns în Ghencea pentru derby-ul cu Steaua. Ce asistenţă este aşteptată la meciul din Cupa Românieigalerie foto

Rapid

Comentarii

Este meci mare astăzi în Cupa României. Steaua şi Rapid se întâlnesc într-un derby ce a născut orgolii mari în rândul suporterilor ambelor formaţii.

Steaua - Rapid, duelul zilei de miercuri în Cupa României

Steaua şi Rapid se duelează cu ocazia etapei a doua din faza grupelor Cupei României. Meciul are loc astăzi, de la ora 21:00.

Iar derby-ul bucureştean a început cu multe ore înainte de fluierul de start, din momentul în care rapidiştii au deconspirat coregrafia pregătită de suporterii stelişti.

Ziua a continuat cu ora 18:30, atunci când fanii giuleşteni care au ajuns la locul de întâlnire pentru a pleca spre arena din Ghencea, unde se dispută partida.

Mergând cronologic, în jurul orei 19:30, galeria Rapidului a ajuns la stadion în număr foarte mare.

Meciul care este programat la ora 21:00 se va juca cu aproximativ 20.000 de spectatori în tribune, conform ultimelor informaţii.

Rapid are derby şi cu FCSB, în Superligă

După meciul cu Steaua din Cupa României, Rapid o va întâlni şi pe FCSB, în campionat, pe Arena Naţională, duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 15-a, ultima a turului din sezonul regular.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapidghenceacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare