Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Farul Constanţa - Chindia Târgovişte 0-0. Ratări incredibile ale lui Gabi Torje pe final de meci

VIDEO | Farul Constanţa - Chindia Târgovişte 0-0. Ratări incredibile ale lui Gabi Torje pe final de meci

Superliga

Comentarii

Vineri, Farul a primit vizita Chindiei în cea de a treia etapă a Ligii 1. După un început perfect în primele două runde, echipa lui Gică Hagi nu a mai reuşit să se impună, remizând 0-0.

VIDEO | Farul Constanţa - Chindia Târgovişte 0-0

Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Mladen, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, Nedelcu, Grameni - Torje, Ad. Petre, R. Ion 
  • Rezerve: Buzbuchi - Borza, R. Moldoveanu, Casap, Kevin Doukoure, T. Băluţă, R. Benzar, Radaslavescu, Sali 
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Boldor, Ad. Ioniţă - Neguţ, Vorobjovas, M. Dulca, D. Dumitraşcu - Popadiuc, D. Popa 
  • Rezerve: D. Moldovan - Chamed, A. Şerban, Cooper, Atanase, C. Dinu, A. Mihaiu, Cherchez, C. Dima 

Min 90+5. Final de meci.

Min 90+2. Benzar trimite cu efect de la distanţă, dar Căbuz se opune.

Min 88. Chamed primeşte o pasă bună în marginea careului şi trimite un şut puternic la firul ierbii, dar încercarea sa trece pe lângă.

Min 75. Ratare incredibilă a Farului! După un şut bun de la distanţă al lui Benzar, parat de Căbuz, Torje a trimis inexplicabil peste din câţiva metri.

Min 67. Dublă ocazie a Farului. Şutul de la distanţă al lui Grameni este blocat de Căbuz, iar Torje reia mai apoi cu capul peste.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. Final de primă repriză.

Min 23. Prima ocazie notabilă a Farului. Artean a reluat modest din centrarea lui Torje, iar Căbuz a prins fără probleme.

Min 20. Popadiuc a trimis un şut bun de la distanţă, dar Aioani a reuşit să se opună.

Min 1. A început partida.


Farul Constanţa a început perfect noul sezon, astfel că după două etape se află pe primul loc în clasament, cu şase puncte din şase, după confruntările cu FC U Craiova şi Mioveni.

Pe lângă dobrogeni, numai FC Botoşani a mai reuşit să înceapă stagiunea cu două victorii din două, iar acest an pare că poate fi iarăşi anul lui Gică Hagi.

Transferurile rezolvate de Farul în această vară, deşi nu mai corespund vechii filozofii a ”Regelui”, sunt transferuri care ar putea aduce titlul pe litoral.

Gabi Iancu, Romario Benzar, Tudor Băluţă şi Dragoş Nedelcu, jucători care au câştigat campionatul cu Viitorul, au revenit la club, iar jucători care au dat randament în Liga 1, precum Denis Alibec, Gabi Torje sau Vlad Morar, au venit la Ovidiu.

De cealaltă parte, sub comanda unui nou tehnician, Chindia a început modest sezonul, cu o înfrângere împotriva lui FC Botoşani şi o remiză cu Hermannstadt.

Adrian Mihalcea nu a descoperit încă formula câştigătoare la Târgovişte, dar trebuie să o facă cât mai rapid dacă îşi doreşte să evite lupta împotriva retrogradării, care se anunţă mai aprigă ca în orice alt sezon precedent.

Afla mai multe despre: farul - chindia 

viewscnt
Articole similare