Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Argeş - CS Mioveni 2-2. Codaşa Superligii a egalat dramatic în prelungiri

VIDEO | FC Argeş - CS Mioveni 2-2. Codaşa Superligii a egalat dramatic în prelungiri

FC Argeș

Comentarii

În ultima etapă a Superligii din 2022, cu numărul 21, FC Argeşa primit rivalei judeţene, CS Mioveni, la Piteşti. Gazdele au condus 2-0, dar au scăpat victoria printre degete.

VIDEO | FC Argeş - CS Mioveni 2-2 (Işfan 14, Garita 19 / Antal 58, Garutti 90+2)

Echipele de start:

  • Argeş: Greab - Tofan, Constantin, Cestor, Vianna - Meza Colli, Nijke - Işfan, Alceus, Bertrand - Garitaâ
  • Rezerve: Micle, Rainov, G. Creţu, Celestine, Pârvu, Donisa, Jakolis,Covaci, Jakolis, A. Stoica, Dobrosavlevici, Calcan
  • Mioveni: Croitoru - I. Balaur, Scarlatache, Garutti - Carnat, Lixandru, Panait, Rădescu, Burnea - Krasniqi, Antal
  • Rezerve: Burlacu, Coşereanu, Gutea, Kabanaga, V. Pop, Şerbînică, Sima, D. Toma, R. Trif

Min 90+4. Final de meci.

Min 90+2. Goooooooooool Mioveni! Garutti reuşeşte să egaleze pe final de meci, cu un şut deviat.

Min 65. Bară Mioveni! Liviu Antal, la un pas de încă un gol de excepţie.

Min 58. Goooooooool Mioveni! Alceus a pierdut mingea în apropierea propriului careu, iar Liviu Antal a ptofitat şi a şutat din prima, marcând un gol faublos.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. Final de repriză.

Min 44. Işfan profită de neatenţia unui adversar, îi ”suflă” mingea şi scapă singur cu portarul, dar reia modest, direct în Croitoru.

Min 19. Gooooooool Argeş!! Scarlatache nu îi poate face faţă lui Garita, care câştigă fără probleme duelul cu fundaşul şi înscrie.

Min 14. Goooooooooool Argeş! O fază fabuloasă a piteştenilor se încheie cu prima reuşită a lui Alexandru Işfan după aproape patru luni.

Min 1. A început partida.


Sosirea lui Marius Croitoru la FC Argeş nu a avut efectul pe care şi l-ar fi dorit şefii de la Piteşti, formaţia traversând o nouă perioadă nefastă, după ce câştigase la debutul noului tehnician.

În campionat, Croitoru a obţinut doar o victorie în Trivale, cu UTA. Sub comanda sa, piteştenii au fost umiliţi de Sepsi, 0-5, au pierdut cu FC U Craiova şi au remizat cu U Cluj şi Rapid.

Ce e drept, noul tehnician al lui FC Argeş a reuşit să conducă echipa în sferturile Cupei României, unde va da peste campioana CFR Cluj.

De cealaltă parte, codaşa Superligii, CS Mioveni, are în continuare o singură victorie în campionat, cu Sepsi, obţinută la debutul fostului antrenor, Flavius Stoican, în a noua etapă.

Concret, formaţia pregătită acum de Marius Stoica nu a mai câştigat de 11 runde, a pierdut ultimele cinci etape la rând şi pleacă cu a doua şansă împotriva celor de la FC Argeş.

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare