Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Barcelona, Atletico şi Real Madrid, victorii cu patru goluri marcate în La Liga. Etapă spectaculoasă pentru granzii Spaniei

VIDEO | FC Barcelona, Atletico şi Real Madrid, victorii cu patru goluri marcate în La Liga. Etapă spectaculoasă pentru granzii Spaniei

La Liga

Comentarii

FC Barcelona, Atletico şi Real Madrid au câştigat spectaculos în etapa din La Liga din acest weekend.

În etapa a cincea din La Liga, FC Barcelona, Atletico şi Real Madrid au obţinut victorii cu patru goluri marcate în poarta adversarelor.

FC Barcelona - Cadiz 4-0

FC Barcelona s-a impus, sâmbătă, în faţa celor de la Cadiz, scor 4-0.

Cadiz a rezistat o repriză contra Barcelonei. Catalanii au făcut spectacol după pauză, iar Lewandowski a fost din nou omul meciului. Polonezul a intrat pe teren la 0-1, după ce De Jong a deschis scorul.

Un gol şi două pase decisive, pentru Fati şi Dembele, a reuşit Lewandowski. Atacantul cumpărat de la Bayern e primul în clasamentul golgheterilor, cu şase goluri. Barca a câştigat cu 4-0.

Atletico - Celta Vigo 4-1

Atletico a câştigat, tot sâmbătă, cu scorul de 4-1 în faţa formaţiei Celta Vigo.

Şi Atletico a marcat de patru ori. Madrilenii au obţinut cea mai clară victorie a acestui sezon, 4-1 cu Celta Vigo.

Correa, De Paul, Carrasco şi autogolul lui Nunez i-au răpus pe galicieni. Veiga a marcat golul de onoare pentru oaspeţi.

Real Madrid - Mallorca 4-1

Campioana Real Madrid a luat şi ea, duminică, toate punctele din partida cu Mallorca, scor 4-1.

Fără Benzema, accidentat, Real Madrid a câştigat şi a cincea partidă din La Liga. Mallorca a condus, dar la pauză a fost egal. Valverde a reuşit o minunăţie de gol.

Rodrygo a fost MVP-ul reprizei a doua. A produs golul marcat de Vinicius. I-a înşirat apoi pe adversari şi a înscris şi el, pentru 3 la 1. Scorul final a fost stabilit de Rudiger, aflat la prima reuşită în tricoul madrilenilor. 

 

Afla mai multe despre: barcelonaatleticoreal madridla liga 

viewscnt
Articole similare