Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - Sepsi 3-1. Budescu aduce victoria ilfovenilor, chiar de ziua lui

VIDEO | FC Voluntari - Sepsi 3-1. Budescu aduce victoria ilfovenilor, chiar de ziua lui

Fotbal intern

Comentarii

FC Voluntari a primit vizita lui Sepsi, în a 27-a etapă a Ligii 1. Iflovenii s-au impus cu 3-1. Chiar în ziua în care îmlineşte 33 de ani, Constantin Budescu a marcat două goluri, primele ale sale în tricoul Voluntariului.

Cu ocazia acestei victorii, FC Voluntari urcă pe locul trei, cu 46 de puncte, dar poate fi întrecută de Botoşani, dacă moldovenii câştigă cu Chindia. Ilfovenii sunt aproape siguri de calificarea în play-off-ul Ligii 1, pentru prima dată în istoria clubului.

De partea cealaltă, Sepsi rămâne pe locul zece, cu 33 de puncte.


LIVE VIDEO | FC Voluntari - Sepsi 3-1 (Budescu, 24, 80, Tavares 89; Aganovic, 63)

Echipele de start:

  • Voluntari: Popa - Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag - Droppa, Ricardinho - Raţă, Budescu, Gheorghe - Nemec
  • Rezerve: Rîmniceanu, Achim, Costin, Ilie, Tavares, Lopes, Merloi, Fulop, Meleke
  • Sepsi: Niczuly - Radoslav, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu - Ashkovski, Aganovic, Ţincu, Bărbuţ - Tudorie, Golofca
  • Rezerve: Began, Ispas, Vaşvari, Popa, Tortella, Dragomir, Fulopp, Damaşcan, Luckassen

Min 90+3. Meciul s-a terminat.

MIn 89. GOOL VOLUNTARI. Helder Tavares, înlocuitorul lui Budescu, marchează cu o lovitură de cap, după ce Niczuly a avut o intervenţie senzaţională.

Min 80. GOOL VOLUNTARI. GOOOL BUDESCU. Sărbătoritul zilei reuşeşte dubla.

Min 79. Penalty pentru Voluntari.

Min 63. GOOOL SEPSI.  Aganovic marchează cu o lovitură de cap, la un corner bătut de Fulop.

Min 62. Ocazie Sepsi. Tudorie are două şande de a marca, dar Niczuly intervien foarte bine.

Min 61. Ocazie Sepsi.

Min 54. Voluntari are ocazie mare prin Nemec

.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+2. S-a terminat prima repriză.

Min 23. GOOOL VOLUNTARI. GOOOL BUDESCU. Mijlocaşul marchează chiar în ziua în care împlineşte 33 de ani. Este primul gol pentru echipa ilfoveană.

Min 21. Voluntari cere un penalty la o intervenţie a lui Dimitrov asupra lui Budescu.

Min 12. Budescu îl lansează pe Ion Gheorghe cu o pasă senzaţională, dar jucătorul Voluntariului nu îl poate învinge pe Niczuly.

Min 8. Partida se reia. Arbitrul Haţegan a făcut semn că meciul poate continua.

Min 6. Partida este întreruptă. Ovidiu Haţegan se loveşte de Raţă (Voluntari), involuntar, în zona tâmplei, la mijlocul terenului, şi acuză o stare de ameţeală. Medicii pătrund pe teren şi se pune problema înlocuirii sale cu arbitrul de rezervă.

Min 1. A început partida de la Voluntari. 


FC Voluntari va primi vizita lui Sepsi în cea de a 27-a etapă a Ligii 1. Revelaţia actualului sezon este foarte aproape de play-off, dar are un program infernal pe final de sezon regular.

După meciul cu Sepsi, care în sine este unul mai mult decât incomod, ilfovenii mai au de înfruntat pe FC Argeş, principala contracandidată la play-off, CFR şi FCSB.

Deşi şi Rapid mai speră la clasarea printre primele şase, echipa pregătită de Andrei Prepeliţă este ocupanta poziţiei a şaptea, la două puncte în faţa giuleştenilor.

Realist, Voluntari nu se duelează cu Farul, U Craiova sau Botoşani pentru play-off, întrucât aceste echipe ocupă deja un loc printre primele şase, astfel că Argeş rămâne marele pericol.

După ce au fost înfrunţi cu uşurinţă de Farul, cei de la Voluntari au nevoie de puncte cât mai repede, dar şi-ar permite să nu o învingă pe Sepsi, atât timp cât trec de FC Argeş în următoarea etapă.

De cealaltă parte, după ce s-a clasat în play-off în ultima stagiune, Sepsi este prea departe de primele şase pentru a mai spera la clasarea printre ele, dar ar mai putea prinde cupele europene.

Primele două formaţii din play-out se duelează între ele, înainte de a disputa un joc de baraj împotriva ocupantei poziţiei a treia sau a patra din play-off, în funcţie de cine câştigă Cupa României.

Aşadar, nici clasarea în play-out nu ar fi sfârşitul lumii la Sfântu Gheorghe, mai ales având în vedere că şi Sepsi poate cuceri cupa.

Afla mai multe despre: voluntari sepsi 

viewscnt
Articole similare