Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Torje, dublă de senzaţie împotriva Universităţii Craiova! Scăriţă fabuloasă la primul gol, şut incredibil de la distanţă la al doilea

VIDEO | Gabi Torje, dublă de senzaţie împotriva Universităţii Craiova! Scăriţă fabuloasă la primul gol, şut incredibil de la distanţă la al doilea

Farul Constanța

Comentarii

Universitatea Craiova şi Farul Constanţa aveau să închidă a noua etapă a Ligii 1, cu un duel pe stadionul din Severin. Titularizat pentru această confruntare, Gabi Torje a reuşit să marcheze o dublă de senzaţie în poarta apărată de David Lazar.

Gabi Torje, dublă de senzaţie împotriva Universităţii Craiova

După ce a reuşit să le învingă pe CFR Cluj şi FCSB cu acelaşi scor, 3-1, Farul Constanţa ţintea victoria şi împotriva celui de al treilea ”grand” al Ligii 1, Universitatea Craiova.

Oltenii aveau să primească vizita constănţenilor pe stadionul din Severin, întrucât arena Ion Oblemenco încă nu este dispionibilă, iar Mirel Rădoi spera la un rezultat pozitiv.

Însă Gabi Torje a avut alte idei. Fostul jucător al lui Dinamo, care a tot fost criticat în ultimul an, a reuşit să puncteze cu o dublă de senzaţie.

Morar a deschis scorul în minutul 2, înainte ca Markovic să egaleze, dar paritatea nu avea să dureze mult, Torje, punctând primul gol cu o scăriţă fabuloasă.

Câteva minute mai târziu, fostul jucător din Ştefan cel Mare a reuşit dubla, ”graţie” lui Ionuţ Vînă. O pasă greşită am mijlocaşului a ajuns la Torje, care a trimis din prima, de la distanţă, peste David Lazar.

Andrei Ivan a stabilit apoi scorul pauzei, 2-3.

Afla mai multe despre: gabi torje 

viewscnt
Articole similare