You are here:

VIDEO | I-a umplut poarta de goluri lui Neuer şi vrea să dea o triplă şi cu Real în ”Clasico”: ”Acest meci putea să fie o finală a Ligii Campionilor”

VIDEO | I-a umplut poarta de goluri lui Neuer şi vrea să dea o triplă şi cu Real în ”Clasico”: ”Acest meci putea să fie o finală a Ligii Campionilor”

FC Barcelona

Comentarii

A fost un meci cu adevărat special pentru Raphinha (27 de ani). A bifat partida cu numărul 100 pentru Barcelona, a fost căpitan, a marcat un hat-trick, iar trupa lui Hansi Flick s-a distrat cu Bayern.

Raphinha, reacţie după hat-trick-ul în poarta lui Neuer şi înainte de ”Clasico” cu Real

FC Barcelona a învins, pe teren propriu, pe Bayern Munchen, scor 4-1, într-un meci de pe tabloul principal al Ligii Campionilor.

Catalanii au făcut spectacol total înainte de ”Clasico” cu Real Madrid. Golurile marcate de trupa blau-grana le-au aparţinut lui Raphinha (1, 45, 56) şi Lewandowski (36), în timp ce pentru bavarezi a înscris Kane (18).

Evident, omul meciului a fost desemnat Raphinha, brazilianul de 27 de ani care a reuşit hat-trick fabulos, a făcut show împotriva echipei lui Vincent Kompany şi a marcat din toate poziţiile. La finalul meciului, acesta a reacţionat.

”O noapte minunată. Sunt foarte mulţumit de ceea ce am reuşit. Cred că am făcut un joc foarte bun ca echipă. Acesta este cel mai important lucru. Am obţinut a doua victorie în Liga Campionilor. Trebuie să ne gândim la meciul de sâmbătă şi să ne pregătim bine.

Acest meci ar fi putut fi o finală a Ligii Campionilor. Să putem câştiga în acest fel, în faţa fanilor noştri, este cu totul special.

El Clasico pare că va fi un meci foarte bun. Este unul dintre cele mai bune din lume. Cred că ceea ce a făcut Madridul ieri şi ceea ce s-a întâmplat astăzi arată că va fi un meci grozav”, a declarat Raphinha, potrivit Marca.

Meciul cu Bayern Munchen a fost cel cu numărul 100 pentru Raphinha în tricoul lui FC Barcelona. În absenţa lui Ter Stegen, De Jong şi Araujo, el este şi cel care poartă banderola de căpitan a echipei.

În urma acestui rezultat fantastic, Barcelona a acumulat şase puncte în primele trei etape din UCL şi se află pe locul 10, în timp ce Bayern a rămas doar cu trei puncte strânse şi se află pe locul 23, chiar sub Dinamo Zagreb, cea pe care a învins-o cu un 9-2 ireal.

Afla mai multe despre: barcelonabayernuclraphinha 

viewscnt
Articole similare