Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Luton - Manchester City 1-2 şi Tottenham - Newcastle 4-1! Spectacol total în Premier League! Conduşi la pauză, ”cetăţenii” au întors meciul în partea a doua. Rezultatele zilei

VIDEO | Luton - Manchester City 1-2 şi Tottenham - Newcastle 4-1! Spectacol total în Premier League! Conduşi la pauză, ”cetăţenii” au întors meciul în partea a doua. Rezultatele zilei

Premier League

Comentarii

Manchester City a câştigat cu greu deplasarea de pe terenul lui Luton Town, revenind în repriza a doua după ce a fost condusă la pauză.

Manchester City, revenire spectaculoasă cu Luton Town. Campioana Angliei a fost condusă la pauză

Manchester City a câştigat meciul cu Luton Town, scor 2-1, în etapa a 16-a din Premier League.

Fără Haaland, indisponibil din cauza unor probleme medicale, campioana Angliei şi a Europei a avut reale probleme cu nou-promovata.

Gazdele au deschis scorul în minutul 45+2, prin Adebayo, astfel că la pauză s-a intrat cu un ireal scor 1-0 pentru Luton.

Pep Guardiola nu s-a panicat, a avut un discurs caracteristic prin care şi-a motivat jucătorii, iar aceştia au intrat capacitaţi în repriza a doua şi au întors soarta partidei, în decurs de doar trei minute.

City a marcat prin Bernardo Silva şi Grealish, în minutele 62 şi 65, aducând astfel prima victorie pentru ”cetăţeni” după patru etape la rând fără succes.

În urma acestui rezultat, Manchester City şi-a consolidat locul 4 în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce Luton este prima sub linia retrogradării, cu 9 puncte.

Rezultatele zilei în Premier League:

  • Everton – Chelsea 2-0  (oucoure ’54, Dobin ‘90+2)
  • Fulham – West Ham 5-0 (Jimenez ’22, Willian ’31, Adarabiyo ’40, Wilson ’60, Vinicius ‘88)
  • Luton – Manchester City 1-2 (Adebayo ’45+2 / Silva ’62, Grealish ‘65)
  • Tottenham – Newcastle 4-1 (Udogie ’26, Richarlison ’38, ’60, Son ’85 (penalti) / Joelinton ‘90+2)

Afla mai multe despre: manchester citypremier leagueluton town 

viewscnt
Articole similare