Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City şi Manchester United, victorii chinuite. Everton, primul succes. Luton, primul punct. Rezultatele zilei în Premier League

VIDEO | Manchester City şi Manchester United, victorii chinuite. Everton, primul succes. Luton, primul punct. Rezultatele zilei în Premier League

Premier League

Comentarii

Manchester City şi Manchester United au obţinut victorii uriaşe, Everton a reuşit primul succes stagional, iar Luton a pus mâna pe primul punct din acest sezon.

Manchester City - Nottingham Forest 2-0

Manchester City a început furtunos cu Forest. Cetăţenii aveau 2 la 0 după un sfert de oră. Foden şi robotul Haaland au fost oamenii de gol ai lui Guardiola.

Apoi, campioana Angliei a oprit motoarele. Jucătorul sezonului trecut din Champions League, Rodri, i-a pus mâna în gât lui Gibbs-White şi a vazut rosu direct.

”Pădurarii” l-au întins serios pe Ederson, în prelungirile partidei, dar scorul a rămas intact. City are un start senzaţional de sezon, cu şase victorii din tot atâtea meciuri în Anglia. 

Burnley - Manchester United 0-1

Manchester United a ieşit din pasa proastă. După trei înfrângeri consecutive în toate competiţiile, ”diavolii” au câştigat împotriva lui Burnley în Premier League.

Bruno Fernandes a dat singurul gol al partidei. A fost abia prima victorie în deplasare pentru United în acest sezon.

Brentford - Everton 1-3

Everton a scăpat de locurile retrogradabile din Premier League. ”Caramelele” au produs surpriza pe terenul lui Brentford. Doucoure a deschis scorul. La pauză, era egal, dupa reuşita lui Jensen.

Trupa lui Sean Dyche şi-a asigurat punctele cu două goluri în patru minute. Centrarea din corner a lui McNeil a fost transformată în gol de Tarkowski, specialitatea casei la Everton. 

Calvert-Lewin a dat primul gol din acest sezon şi a stabilit scorul final, 3 la 1 pentru Everton.

Luton - Wolverhampton 1-1

Luton a obţinut primul punct din istoria Premier League, cu Wolves. Nou-promovata a jucat mai mult de o repriză cu un om mai mult, dar s-a văzut condusă dupa golul lui Pedro Neto.

Echipa de la marginea Londrei a egalat dintr-un penalty executat ideal de Morris. 

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester citymanchester united 

viewscnt
Articole similare