Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică a cântat cu galeria în meciul câştigat de Rapid Bucureşti în Champions League! Le-a "înţepat" pe rivale: "Asta nu e o echipă făcută artificial"

VIDEO | Marius Şumudică a cântat cu galeria în meciul câştigat de Rapid Bucureşti în Champions League! Le-a "înţepat" pe rivale: "Asta nu e o echipă făcută artificial"

Handbal

Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal Al-Raed, Marius Şumudică, a asistat din tribune la victoria Rapidului din grupele Champions League la handbal feminin.

Marius Şumudică a cântat în galeria Rapidului

Antrenorul român a revenit în ţară pentru câteva zile şi a fost surprins duminică la victoria echipei feminine de handbal a Rapidului din Liga Campionilor. Marius Şumudică a cântat alături de suporteri în Sala Polivalentă din Bucureşti. 

"Nu mai am voce, mi-am adus aminte de tinereţe, de clipele trăite cu prietenii mei. În familia Rapid mereu te simţi bine, e prima dată când mi-am adus soţia la handbal. Nu voi trăda niciodată. Asta e echipa care a fost, este şi va fi în inima mea. 

Mi-a părut foarte bine când au ieşit campioane, le-am mai urmărit din Arabia Saudită. Le-am adus noroc, mă bucur, le felicit şi le doresc viaţă lungă în Champions League. 

Rapidul are publicul în spate, nu este o echipă făcută artificial şi nu vreau să vorbesc despre alte echipe", a spus fostul antrenor al echipei de fotbal Rapid, la finalul duelului de la handbal din Champions League. 

Rapid Bucureşti, victorie cu Storhamar Elite în Champions League

Campioana en-titre la handbal feminin, Rapid Bucureşti, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia norvegiană Storhamar Elite, scor 27-25 (14-15), în grupa B din Liga Campionilor.

În primele partide din grupa B, campioana României a obţinut rezultatele: 31-27 cu Lokomotiva Zagreb, 32-32 cu Metz Handball, 33-26 cu Kastamonu Belediyesi GSK, 34-32 cu Team Esbjerg şi 30-30 cu Buducnost. După şase etape, campioana României are 10 puncte în clasament, la egalitate cu Gyor pe primele două locuri.

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapidmarius sumudica galerie 

viewscnt
Articole similare