Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mexic, debut cu dreptul la Copa America 2024. Venezuela a trecut de Ecuador, după un meci cu o eliminare

VIDEO | Mexic, debut cu dreptul la Copa America 2024. Venezuela a trecut de Ecuador, după un meci cu o eliminare

Fotbal internațional

Comentarii

Mexic a început Copa America 2024 cu o victorie. Într-un alt meci, Venezuela a trecut de Ecuador, care a avut un jucător eliminat.

Victorii pentru Mexic şi Venezuela

Mexic a învins Jamaica cu 1-0, la Houston, Texas, în grupa B de la Copa America, în timp Venezuela a trecut de Ecuador, scor 2-1.

Singurul gol al meciului de la Houston a fost marcat de Gerardo Arteaga, în minutul 69.

La Santa Clara, Venezuela a învins Ecuadorul cu 2-1, profitând de eliminarea căpitanului Ecuadorului, Enner Valencia, pentru un fault grosolan.

Ecuadorul a deschis scorul în minutul 40, printr-un gol al atacantului Jeremy Sarmiento, deşi avea deja un om în minus după ce Valencia primise un cartonaş roşu direct în minutul 22.

Atacantul şi căpitanul ecuadorian, în vârstă de 34 de ani, a fost eliminat pentru că l-a lovit cu piciorul în piept pe venezueleanul Jose Martinez.

Eliminarea, decisă de VAR, a fost prima de la începutul acestei ediţii a Copa America, cel mai vechi turneu al echipelor naţionale din lume.

Profitând de superioritatea numerică, Venezuela a întors scorul în mai puţin de zece minute după pauză, graţie lui Jhoner Cadiz (65) şi Eduard Bello (74).

Afla mai multe despre: copa america 2024mexicvenezuela 

viewscnt
Articole similare