Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Napoli - Lazio 0-1. Surpriză uriaşă în Italia. Liderul Serie A, eşec în faţa echipei care a eliminat-o pe CFR Cluj din Europa

VIDEO | Napoli - Lazio 0-1. Surpriză uriaşă în Italia. Liderul Serie A, eşec în faţa echipei care a eliminat-o pe CFR Cluj din Europa

Serie A

Comentarii

Napoli mai şi pierde. A făcut-o, chiar pe teren propriu, în faţa echipei care a eliminat-o pe CFR Cluj din Conference League, Lazio Roma.

Napoli - Lazio 0-1. Surpriză uriaşă în Italia. Liderul Serie A, eşec în faţa echipei care a eliminat-o pe CFR Cluj din Europa | VIDEO

Napoli, liderul din Serie A, a pierdut duelul cu Lazio Roma, vineri, pe teren propriu, scor 0-1, din etapa a 25-a a campionatului Italiei.

Golul a fost marcat de Vecino, în minutul 67. Ştefan Radu a fost rezervă la oaspeţi.

Napoli s-a oprit după opt victorii consecutive în Serie A. Lazio este performera, după un meci în care s-a apărat aproape fără greşeală pe Stadio Maradona.

Vecino a fost primul care a pus în pericol poarta gazdelor. Liderul autoritar din Italia a avut o singură şansă în prima parte: Anguissa nu a găsit poarta adversă.

Vecino s-a revanşat în repriza secundă în faţa lui Meret. În minutul 67, l-a torpilat pe portarul lui Napoli şi a înscris.

Osimhen a lovit bara în final, iar apoi Provedel i-a refuzat golul şi lui Di Lorenzo.

În prelungiri, Milinkovic-Savic a lovit bara. Napoli a pierdut, dar îşi păstrează avansul uriaş: are 17 puncte peste învingătoarea sa, care a urcat pe doi.

Acest eşec a reprezentat câteva borne negative atinse de Napoli de-a lungul sezonulul în Serie A. A fost al doilea eşec stagional, primul pe teren propriu. 

Totodată, a fost şi primul meci fără gol marcat, dar şi prima victorie a lui Lazio la Napoli acasă după şase înfrângeri la rând în toate competiţiile.

Partidele Monza – Empoli, Atalanta – Udinese şi Fiorentina – AC Milan au loc sâmbătă, meciurile Spezia – Verona, Sampdoria – Salernitana, Inter Milano – Lecce şi AS Roma – Juventus se vor disputa duminică, iar confruntările Sassuolo – Cremonese şi Torino – Bologna sunt programate luni.

Napoli este lider în clasament, cu 65 de puncte, în timp ce Lazio este pe locul doi, cu 48 de puncte. Pe locurile trei şi patru se află Inter şi AC Milan, cu câte 47 de puncte.

Afla mai multe despre: serie anapoli lazio 

viewscnt
Articole similare