Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie în Argentina după calificarea în finala Cupei Mondiale! Mii de oameni au ieşit în stradă pentru a sărbători: ”Fotbalul e religie acolo”

VIDEO | Nebunie în Argentina după calificarea în finala Cupei Mondiale! Mii de oameni au ieşit în stradă pentru a sărbători: ”Fotbalul e religie acolo”

Cupa Mondială

Comentarii

În prima semifinală de la Cupa Mondială din Qatar, Argentina a reuşit să o învingă pe Croaţia, scor 3-0. Sud-americanii au reuşit să se califice în finală pentru a doua oară în ultimele trei ediţii, iar Leo Messi are şanse de a cuceri într-un final cel mai important trofeu din fotbal.

Croaţia a reuşit marea surpriză în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, trecând de Brazilia la loviturile de departajare, iar fanii sperau că echipa poate prinde o a doua finală la rând.

După dezamăgirea din urmă cu patru ani, din Rusia, croaţii aveau şansa de a se revanşa, dar nu au putut repeta surpriza şi împotriva Argentinei.

Condusă de Leo Messi, naţionala sud-americană s-a impus cu 3-0, fără mari bătăi de cap, şi urmează să dea peste Franţa sau Maroc în ultimul act.

Nebunie în Argentina după calificarea în finala Cupei Mondiale

Calificarea în finală a făcut poporul argentinian să ”erupă”. Pe străzile din Argentina, mii de oameni au ieşit în stradă pentru a sărbători performanţa reuşită, imaginile fiind prezentate de Orange Sport.

Uite, astea sunt imagini de la Buenos Aires, cred. Fotbalul e religie acolo”, a explicat moderatorul Dan Udrea.

Finala urmează să se dispute duminică, de la ora 18:00. Pentru Leo Messi, este, realist, ultima şansă de a cuceri cel mai important trofeu din fotbal.

Starul lui PSG mai fusese la un pas de a cuceri Cupa Mondială în 2014, dar speranţele sale au fost năruite de ”maşinăria” fotbalistică a Germaniei.

Afla mai multe despre: leo messi 

viewscnt
Articole similare