Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O femeie a vrut să facă o poză cu Dragomir chiar când urca în maşină: ”Mă refuzaţi?” Ce s-a întâmplat mai departe :)

VIDEO | O femeie a vrut să facă o poză cu Dragomir chiar când urca în maşină: ”Mă refuzaţi?” Ce s-a întâmplat mai departe :)

FCSB

Comentarii

O femeie a ţinut neapărat să facă o poză cu Dumitru Dragomir, în momentul în care fostul şef al LPF se pregătea să plece de la National Arena.

Dumitru Dragomir a fost pe National Arena la înfrângerea FCSB-ului cu 1-2 în faţa lui Viking, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

Fost preşedinte al LPF se bucură în continuare de simpatie şi o femeie l-a abordat în parcarea stadionului pentru a face o poză cu el.

Cum a reacţionat Dumitru Dragomir când o femeie a vrut să facă o poză cu el

Dumitru Dragomir a mers împreună cu familia la FCSB - Viking 1-2. Însă fost preşedinte al Ligii Profesioniste a plecat cu câteva minute înainte de final, fiind dezamăgit de joc, dar şi de rezultat.

În parcarea stadionului, Dumitru Dragomir a oferit câteva declaraţii, după care a plecat spre maşină. În drumul spre automobil a fost abordat de o femeie cu un copil şi i-au cerut să facă o poză.

Mai întâi a fost abordat de băiat. În stilu-i caracteristic, Dragomir s-a conformat: ”Hai, bă, repede cu poza aia! De poză ne arde acum”, a spus zâmbind fostul şef al LPF.

Ulterior, şi mama copilului l-a rugat să facă o poză, chiar în momentul în care se pregătea să urce în maşină. ”Mă refuzaţi?”, l-a întrebat femeia în glumă.

Dumitru Dragomir a acceptat: ”Hai, doamnă!” Şi apoi s-a urcat în maşină.

Dumitru Dragomir a plecat mai devreme de la FCSB - Viking

Fostul preşedinte al LPF a fost foarte dezamăgit de prestaţia jucătorilor lui Nicolae Dică, dar a criticat şi tactica.

Dumitru Dragomir a spus că FCSB este echipa mai valoroasă, dar a lăsat prea multe spaţii şi tactica a fost nepotrivită contra unei echipe care s-a apărat.

”Am jucat şi tactic prost, şi fără valoare, dar haosul mă necajeşte cel mai tare. Nu face nimeni pressing, nu face nimeni marcaj la goluri? Jucătorii vor să facă individual mai mult decât pot. Haosul este absolut total.

Le-am zis copiilor: ”mă duc în maşină că mă îmbolnăvesc de nervi”, a spus Dumitru Dragomir.

Afla mai multe despre: dragomir 

viewscnt
Articole similare